Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Vila Diamond este situata in statiunea Saturn, foarte aproape de zona comerciala, a parcului de distractii si la 50 de metri de plaja.

Descriere: Vila Diamond dispune de o capacitate de 32 de locuri disponibile in 16 camere (14 duble si 2 triple) , un bar unde puteti savura o bautura racoritoare, curte cu flori, restaurant si parcare cu plata.
Vila detine si un restaurant, care momentan este inchis.

Camere:
Vila detine 14 camere duble si 3 camere triple care imbina perfect confortul si relaxarea. O parte din camere sunt dotate cu balcon si toate au aer conditionat, incalzire centrala, frigider, tv led, baie proprie, uscator de par, cablu tv, mobilier modern, mini bar, internet wireless.
- Camerele duble sunt dotate cu baie proprie, uscator de par, aer conditionat, frigider, televizor, internet Wi-Fi.
- Camerele triple sunt dotate cu baie proprie, uscator de par, aer conditionat, frigider, televizor, internet Wi-Fi.

Restaurant:
In sezonul estival 2021 restaurantul este momentan inchis, insa masa se poate servi la terasele si restaurantele din apropiere.

]ncepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie