Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare:Hotel Cupidon este situat in centrul statiunii Saturn, la 10 de metri de plaja, paralel cu tarmul marii, cu o capacitate de 200 camere dispuse pe parter si cinci etaje.

Cea mai apropriata statie de autobuz este la 50 de metri, iar cea mai apropiata statie de tren este la 1 kilometru in Mangalia.

Dotari si facilitati:

Camerele Duble sunt situate la parter, au suprafata de 17mp, includ pat matrimonial si canapea exetensibila (dimensiune 190x130cm).
Capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii (maxim 18ani neimpliniti). Nu sunt disponibile paturi suplimentare. Camerele


Duble cu balcon au suprafata de 19mp, sunt situate la etaj, dispun de balcon, includ pat matrimonial si canapea fixa (dimensiune 150x70 cm).
Capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii , primul copil maxim 14 ani neimpliniti, al doilea copil maxim 3 ani neimpliniti .
Nu sunt disponibile paturi suplimentare. Camerele


Duble cu balcon si vedere la gradina au suprafata de 19mp, sunt situate la etaj, au balcon cu vedere la gradina, includ pat matrimonial si canapea fixa (dimensiune 150x70 cm). Capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii , primul copil maxim 14 ani neimpliniti , al doilea copil maxim 3 ani neimpliniti.
Nu sunt disponibile paturi suplimentare.
Camerele Duble cu balcon si vedere la mare au suprafata de 19mp, sunt situata la etajele superioare, au balcon cu vedere la mare, includ pat dublu (dimensiune 180cm) si o canapea extensibila (170 X 130cm)
Capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii (maxim 18ani neimpliniti). Nu sunt disponibile paturi suplimentare.

Acces la restaurant si terasa (7.30-22.00; trei mese, doua gustari si bauturi alcoolice si nonalcoolice)
In cadrul Restaurantului Cupidon, masa este servita in sistem bufet de trei ori pe zi. Micul dejun se serveste zilnic intre orele 07:30 si 10:00, Pranzul intre 12:30 si 15:00, iar Cina intre 19:00 si 21:00.


Se acorda gustari intre orele 11:30 - 12:30 si 18:00 - 19:00. Turistii beneficiaza de pranz si cina in ziua cazarii si de mic dejun in ziua plecarii. Hotelul isi rezerva dreptul de a decide asupra sortimentelor de bauturi si alimente pe care le va oferi turistilor.


- Lobby bar (09.00-22.00)
- Acces la plaja amenajata de 9000 mp, cu doua sezlonguri si umbrela pentru fiecare camera
-Parcare proprie gratuita in limita locurilor disponibile
- acces la Piscina
-WiFi gratuit
Turistii trebuie sa poarte bratara pe care o primesc in momentul cazarii pe toata durata sejurului. Bratara se preda la sfarsitul sederii. Inlocuirea bratarii, fara predarea celei deteriorate, atrage un cost suplimentar in valoare de 500 lei.
Nu este permisa introducerea sau scoarerea din incinta restaurantului si a terasei a mancarurilor, bauturilor sau a veselei.
Produsele oferite in sistemul All Inclusive se vor consuma in restaurantul complexului, pe terasa, in zona piscinei, in lobby in perioada sederii.


Este interzisa instrainarea produselor catre alte persoane care nu beneficiaza de pachet. Nerespectarea acestor reguli duce la anularea serviciilor All Inclusive.

Serviciile vor fi oferite pentru numarul de adulti si copii declarati in rezervare. Persoanele nedeclarate vor fi incasate la receptie conform tarifului afisat in ziua cazarii. Turistii sunt obligati sa certifice varsta copiilor printr-un act de identitate la check-in.
Copii trebuie sa poarte bratara pe care o primesc in momentul cazarii pe toata durata sejurului. Bratara se preda la sfarsitul sederii.
Durata sejurului minim este de 4 zile. Nu se ofera cazare in regim single.

Serviciile de masa impreuna cu accesul la piscina si plaja sunt disponibile incepand cu ora 13.00 in ziua sosirii. Turistii beneficiaza de pranz si cina in ziua cazarii si de mic dejun in ziua plecarii.

Cazarea se va face in functie de disponibilitatea camerelor, in intervalul orar 14.00 - 18.00

Nu este permis accesul animalelor de companie.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.