Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cleopatra


Descriere

AMPLASARE

Hotel Cleopatra 4 stele este construit perpendicular pe tarmul marii, la cativa pasi de plaja, langa Gradina de Vara si Gradina Cupidon din statiunea Saturn. Pozitionarea excelenta este unul dintre atuurile hotelului, camerele sale avand toate orientarea spre mare. Hotel Cleopatra a fost renovat complet in anul 2009 si isi asteapta acum oaspetii cu dotari conform categoriei sale de 4 stele: Centru SPA, piscine, sala de conferinte, terasa, parcare contra cost. Hotel Cleopatra Saturn are un total de 252 de camere duble si 24 de apartamente dotate cu sistem de climatizare, minibar, internet wireless si balcon. In cadrul hotelului Cleopatra Saturn este deschis un Aqua Park la care turistii cazati in hotel au acces liber.
Parcul acvatic este dotat cu mai multe piscine pentru adulti si copii, tobogane, jacuzzi, sezlonguri si umbrele. Terasa hotelului Cleopatra Saturn are vedere spre mare si este un loc unde turistii se pot relaxa seara, dupa o zi petrecuta pe plaja sau la piscina.

DOTĂRI CAMERE
Camerele duble standard - cu 2 paturi sau pat matrimonial, sistem de climatizare, seif, televizor, cablu tv, internet wireless, minibar, telefon, baie cu dus, uscator de par, sistem de acces pe baza de cartela, balcon.
Camerele duble economice - au aceleasi dotari ca si camerele duble standard, insa sunt situate la parter si au terasa si pat matrimonial.
Camere duble superioare - au aceleasi dotari ca si camerele duble standard (pat matrimonial) ,dar au vederea la piscina.
Apartamentele sunt formate din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial despartite prin usa. Apartamentele sunt dotate cu sistem de climatizare, televizor, cablu TV, minibar, internet wireless, telefon, seif, baie cu cada si uscator de par, balcon.

SERVICII
Turistii beneficiaza de acces gratuit la piscina "Aqua Park Cleopatra", acces la cele 2 locuri de joaca pentru copii(3-12 ani) unul exterior fara supraveghetor si unul interior cu supraveghetor, internet wireless, acces la sala de fitness (necesita programare in prealabil): stepper, benzi de masa abdominal, banda de alergare, bicicleta, aparat tractiuni, bare si discuri de forta;
Complexul Cleopatra dispunde de un centru SPA, dotat cu: baie cu aburi, sauna finlandeza, infrsauna, jacuzzi, zona de relaxare. Accesul este contra cost, pe baza unei programari in prealabil.

-------------------------------------
Ora check-in: 18:00 | Ora check-out: 12:00

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
SPA
Jacuzzi
Wi-Fi
loc de joacă
Restaurant
Sala de fitness
Piscina exterioara
Sala de conferinta
Aer condiționat