Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SANTO MIRAMARE RESORT


Descriere

Santo Miramare este un complex situat pe plaja cu nisip negru din Perivolos. Hotel destinat familiilor, grupurilor de prietenilor cat si cuplurilor in luna de miere sau toti cei care doresc sa petreaca o vacanta la standarde superioare si intr-un decor traditional cu linii simpliste cicladice.
Distante: localizat in partea sud estica a insulei la o distanta fata de aeroport de 12 km.

Facilitati Hotel: Sala de conferinte,3 piscine , una special conceputa pentru copii ,bar la piscina; Snack bar .parcare in aer liber,Restaurant ,Plaja privata ,salon TV -,jacuzzi in aer liber , servcii receptie 24 ore, Seif ,Telefax ,Servicii Babysitting, interner WI=FI gratuit in zonele publice , Servicii de Wake -up ,Spalatorie, Acces la plaja;privata unde sezlongul si umbrelele sunt gratuite, Sala de fitness, acces jacuzzi, masaj, sauna sau baie de aburi.
Sporturi:Biliard , volei pe plaja,Jet de schi , Scuba diving ,Windsurfing ,pescuit , schi de apa, echitatie, mountain bike.Hotelu are si o sala de conferinte cu o capacitate de 100 persoane.


Dotari camere: o capacitate de 85 de camere dotate cu aer condiionat, mini bar , telefon , TV prin satelit , seif gratuit, uscator de par , acces internet gratuit in camere, balcon sau terasa cu vedere la mare , piscina sau la gradina .Tipuri camere: 5 Studiouri cu bucatarie complet echipata, balcon sau terasa cu vedere la mare , piscina sau vedere la gradina , 7 camere family cu 2 dormitoare separate, balcon sau terasa cu vedere la mare , piscina sau vedere la gradina, 20 Junior Suite cu un living spatios si mobilier modern, balcon sau terasa cu vedere la mare , piscina sau vedere la gradina moderna .

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.