Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL PALACE RESORT&SPA


Descriere

Site web
http://www.royalpalace.gr/en/acco.php

SPA & Welness
ROYAL Palace Hotel & Spa este locul ideal pentru relaxare absoluta. Centrul Spa „ Armonia” ofera programe specializate pentru masaj, tratamente terapeutice, tratamente pentru relaxare, tratamente faciale pentru regenerare, sala fitness, sauna, jacuzzi, baie de aburi. Centrul Spa al hotelului ofera programe specializate pentru a acoperi nevoile tuturor: programe de masaj, tratamente terapeutice, tratamente de relaxare, tratamente de regenerare pentru corp si fata.

Drinks & Food
Royal Palace Resort & Spa are doua restaurante care ofera mese cu specific si un bar în interiorul hotelului si zona de piscina. Restaurantul Amvrossia este situat in curtea interioara a hotelului. Meniul este pregatit de un bucatar de top folosind ingrediente pure si produse proaspete provenite din Muntele Olimp si din Marea Egee. Restaurantul are, de asemenea, o lista de vinuri atent selectionate, cu o gama deosebita de vinuri atat grecesti cat si straine. Restaurantul Anassa este situat pe acoperis, are gradina si ofera o vedere uluitoare la apusul de soare, este locul ideal pentru o cina la lumina lumanarilor sub stele. Oaspetii se pot bucura, de asemenea, in atmosfera calda a barului din hol, la orice ora din zi sau din noapte. Acesta este locul ideal pentru a savura o cafea, sau a bea o bautură pe fundalul unei muzici, intalni parteneri de afaceri, de a planui o seara in oras cu prietenii sau pur si simplu te poti relaxa.

Sport si divertisment
Royal Palace Hotel & Spa oferă o gama larga de activitati de agrement pentru acei clienti care doresc sa se pastreze in forma si sa petreaca timpul liber in mod creativ. În acest scop hotelul ofera urmatoarele facilitati: un bazin de înot, o sală de sport cu echipamente de fitness moderne, sporturi extreme montane si nautice.

Localizare
Hotelul Royal Palace Resort & Spa 4* este un hotel luxos, recent construit, situat in centrul statiunii Platamonas, vizavi de port. Hotelul este localizat la 38 km fata de statiunea Paralia Katerini si 119 km fata de aeroportul din Salonic. Plaja este cu nisip si pietris si se afla la aproximativ 300 m fata de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.