Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RG Status (Paralia Katerinis)


Descriere

Descriere HOTEL RG STATUS:
Este un hotel construit recent, situat in Paralia Katerini, mai exact in Prefectura Pieria, fiind inconjurat de mare si de munte. In apropiere se gasesc magazine, cafenele si restaurante. Hotelul ofera conditii bune de cazare pentru o vacanta minunata la malul marii Egee.
Localizare HOTEL RG STATUS: Hotelul este situat zona Pieria, Paralia Katerini, la cateva minute de mers pe jos fata de plaja. In imediata apropiere se gasesc numeroase magazine, restaurante, cafenele.
Dotari camere: Hotelul ofera posibilitate de cazare in camere duble standard sau camere triple. Camerele duble pot avea un pat dublu matrimonial sau doua paturi twin, iar camerele triple au trei paturi single. Sunt mobilate modern si au balcon amenajat. Ambele tipuri sunt dotate cu aer conditionat, uscator de par, produse pentru ingrijirea personala, TV, Wi-fi, frigider. Toate camerele au baie privata.
Facilitati HOTEL RG STATUS: Hotelul dispune de un restaurant si un bar/lounge, turistii au acces la internet Wi-fi in toate zonele hotelului, lift, aer conditionat, zona de lobby cu receptie, parcare gratuita (locuri limitate).
http://www.rgstatushotel.gr/eng/hotel.html

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie