Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Bine 7,4 Booking.com Olympios Zeus este un complex de bungalowuri si este situat chiar langa plaja, intr-o padure de pini. Oaspetii se pot bucura de racoare in zilele toride de vara si de o vedere la albastra mare Egee. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Complexul Olympios Zeus se afla la o distana de aprox 59km de Aeroportul din Salonic si la 5km de Muntele Olimp.

Facilitati copii

Hotelul este format din 100 de bungalowuri cu un design minimalist, gradina, parcare, piscina, loc de joaca, restaurant, teren de fotbal/ basket si acces imediat la plaja.

Facilitati camere

Camerele au urmatoarele facilitati: aer conditionat, incalzire centralizata, paturi duble sau twin, uscator de par, frigider, vedere la mare sau la padure, televizune prin cablu si wifi.

Drinks & Food

Restauranul are o vedere perfecta la mare. Aici se poate servi micul dejun, de tip bufet, cat si pranzul sau cina, acompaniate de sunetul valurilor.

Sport & divertisment

Complexul are iesire la plaja, unde turistii se pot relaxa la soare sau innota si pot servi bauturi la barul de pe plaja. De asemenea, pot juca volei pe plaja sau alte diferite activitati sezoniere.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie