Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OLYMPUS THEA


Descriere

Site web
http://www.olympusthea.com/

SPA & Welness
Din anul 2012, Hotelul OLYMPUS THEA dispune de o zona mare pentru relaxare si bunastare, cu o sala de gimnastica, o sauna, o baie de aburi, un centru spa, un salon de infrumusetare si servicii de masaj.

Drinks & Food
Restaurantul functioneaza, fie cu un serviciu à la carte sau cu un bufet cu diverse feluri de mancaruri calde si reci, precum si deserturi. Meniul este insotit de o varietate de bauturi si vinuri fine din zona. In timpul verii, o veranda mare cu vedere la piscina si la mare completeaza restaurantul principal. Mancarurile grecesti si cele internationale, preparate cu pasiune si arta, sunt prevazute intr-un loc de o frumusete unica. La cerere se pot organiza pentru grupurile de turisti seri speciale cu muzica si dansuri.

Sport si divertisment
Hotelul pune la dispozitia turistilor diverse modalitati de petrecere a timpului liber prin intermediul urmatoarelor activități disponibile in zona ce includ drumetii, alpinism, ciclism montan si calarie, canotaj si sporturi de apa, mini golf, zbor cu parapanta si alte sporturi in aer (contra cost).

Localizare
Hotelul Olympus Thea 4* se afla imediat langa autostrada ce leaga orasul Salonic de capitala Greciei, Atena, la 800 m de plaja si 110 km de la aeroportul din Salonic.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.