Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mediterranean Olympus


Descriere

Booking - 8.2 Foarte bine Mediterranean Olympus imbina stralucirea trecutului cu modernitatea, fiecare camera fiind decorata cu atentie la detalii pentru a oferi confort turistilor. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul este situat in Litochoro, o localitate de la poalele muntelui Olimp. Se afla la 5 km distanta de coasta golfului Thermaic, 91 km distanta fata de Thessaloniki, 110 km departare de aeroportul Thessaloniki, 24 km departare de Katerini, 5 km departare de situl arheologic din Dion, 70 km departare de situl arheologic din Vergina, 60 km departare de resortul de ski din Elatochori.

Facilitati Hotel

Hotelul ofera camere si zone publice frumos decorate si dispune de piscina interioara, sauna, Wi-Fi gratuit, parcare, mic-dejun, semineu, jacuzzi, dus cu hidromasaj.

Facilitati camere

Camerele dispun de baie cu dus sau cada, uscator de par. aer conditionat, telefon, TV cu ecran plat, mini-bar, seif, balcon, canapea, produse de ingrijire personala, vedere la oras, incalzire centrala. oglinda, mobila moderna, balcon privat, ferestre cu izolare fonica, birou.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie