Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRONWELL PLATAMON RESORT


Descriere

Site Web
http://cronwell.com/eng/hotels/platamon/platamon-service.html

Spa & Wellness
Centrul Spa oferia diverse proceduri pentru fata si corp. In Cronwell Platamon Resort vețti gasi totul pentru imbunatatirea sanatatii, pentru liniste și relaxare: sala de gimnastica, piscine calde si reci, saune, hidromasaj, incalzire pe pietre, grupuri sanitare. Expertii din Centrul Spa ofera diverse tehnici de masaj traditionale si materialele unice (contra cost). Servicii de wellness: baie si sauna, infrumusetare, masaje clasice, proceduri pentru fata si corp, piscina interioara, jacuzzi, diferite saune, hidro-masaj, aromaterapie.

Drinks & Food
Turistii se vor bucura de ospitalitatea traditionala greceasca cat si de serviciile excelente oferite de acestia. La restaurantele Cronwell Platamon Resort, oaspetii pot petrece un timp placut impreuna cu familia, sau pot gasi noi prieteni si, cu siguranta, vor simti toate avantajele preparatelor din bucataria greceasca. Restaurantul " Herbarul " este situat pe terasa cladirii principale a hotelului si se pot servi diferite preparate delicioase (bufet de servicii) . Taverna - restaurantul traditional grecesc unde se pot savura kebab ( souvlaki ), cotlete de miel la gratar (paidakia), la nivel mondial salate grecesti si anume salata horiatiki (salata greceasca clasica) , tzatziki (vase de iaurt, de obicei, din lapte de oaie sau de capra, amestecat cu castraveti, usturoi, sare, ulei de masline, etc ), musaca ( vinete sau pe baza de cartofi, mancare populara in bucataria mediteraneana) , si , desigur, dovlecei prajiți, vinete, calamari si midii. De asemenea, hotelul are si Lobby - bar unde se pot servi bauturi si cocktail-uri de productie de import si locale, Beach - Bar - bauturi alcoolice slabe, Splash - Bar - bauturi racoritoare, suc, inghetata.

Sport si divertisment
Turistii isi pot petrece timpul liber prin intermediul urmatoarelor facilitati: un teren de tenis de camp, teren de baschet, teren de fotbal 5x5, ping pong, biliard, volei pe plaja, de asemenea, ei au posibilitatea de a practica sporturi nautice, scufundari.

Localizare
Hotelul este situat chiar pe plaja cu nisip, la 35 de kilometri de orasul Katerini si 123 de kilometri de aeroportul din Salonic.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.