Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Akropol


Descriere

Hotelul Akropol 3* este destinat tuturor celor care doresc sa-si petreaca vacanta la malul marii, intr-un hotel aproape de plaja si centrul statiunii, ce ofera servicii de calitate oaspetilor sai.Facilitati camere
Camerele spatioase de la Akropol au aer conditionat. Fiecare include un TV cu canale prin satelit, uscator de par si mini-frigider. Unele camere sunt construite special pentru persoane cu handicap.

Facilitati hotel
Hotelul Akropol ofera un cafe-bar-restaurant (a la carte), care serveste mic dejun, pranz si cina. Exista, de asemenea, o terasa in aer liber cu vedere la spatiu verde (Parcul Municipal cu spatiu de joaca pentru copii). Oaspetii mai pot beneficia de room-service, receptie deschisa 24h si acces la internet.

Localizare
Situatla doar 50 de metri de plaja de nisip Paralia Katerini si de centrul statiunii cu restaurante, baruri si magazine, Ηotel Akropol 3* ofera camere renovate si acces gratuit la internet.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.