Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel PIEMONTE ofera servicii de calitate satisfacand cerintele si nevoile clientilor sai, la un standard international, asigurand 54 locuri de cazare, in urmatoarea structura:

- 4 apartamente cu jacuzzi

- 20 camere duble

- 6 camere single

Fiecare camera este dotata cu seif si minibar. De asemenea, in fiecare camera aveti acces la telefon international si la programe TV prin cablu.

Pentru relaxarea dumneavoastra totala puteti apela la room service.

Alte servicii: sauna, sala de fitness, parcare, posibilitati inchiriere auto, ATV si scooter.


Restaurantul Hotelului Piemonte are o capacitate de 80 de locuri, acesta este locul ideal in care puteti savura delicioasele preparate romanesti si internationale, pregatite de maestrii nostri bucatari.

In barul de zi, cu o capacitate de 40 de locuri, puteti savura cele mai fine bauturi si delicioase cockteil-uri, preparate de personalul cu experienta.
Pentru organizarea intalnirilor de afaceri va punem la dispozitie o sala de conferinte de 100 de locuri, dotata cu sistem audio HIFI, microfoane mobile, video-proiector, ecran proiectie, flipchart, laptop si acces Internet de mare viteza, aer conditionat, activitati de secretariat asigurate pe tot parcursul actiunii, realizand astfel un cadru ideal pentru desfasurarea sedintelor, congreselor sau prezentarilor dumneavoastra.

Aranjarea mobilierului este modulara in functie de solicitarea primita si de specificul evenimentului organizat. Va rugam sa nu ezitati sa apelati la noi pentru a va oferi solutiile optime si pentru a stabili din timp toate detaliile, astfel incat participantii sa beneficieze de toata atentia.

Pe toata durata manifestarilor va sta la dispozitie personalul specializat, care va poate servi un meniu de protocol de la barul deschis in incinta hotelului Piemonte.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.