Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Cabana Schiorilor inseamna armonie, confort, stil si eleganta intr-un cadru natural de o frumusete salbatica neatinsa.
Camerele sunt amenajate modern, in culori calde si elegante si dispun de toate dotarile necesare pentru a asigura un confort maxim turistilor care poposesc la noi, in vacanta sau in interes de afaceri. Toate camerele dispun de internet wireless gratuit, minibar, televiziune prin cablu si grup sanitar propriu.
Cabana Schiorilor pune la dispozitia oaspetilor sai 23 de camere structurate astfel: 13 camere twin, 8 camere double standard si 2 apartamente standard. Toate cele 46 de locuri de cazare asigura un confort de 4 stele, fiind completate de ultimele inovatii in materie de servicii hoteliere. Sala de conferinte are o capacitate de 35 de locuri si este dotata cu aparatura si materialele de prezentare necesare desfasurarii intrunirilor de afaceri si conferintelor.
Restaurantul cu o capacitate de 80 de locuri, unde puteti savura preparate din bucataria romaneasca, dar si din cea internationala.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie