Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ELEXUS BOUTIQUE


Descriere

Amplasare: Elexus Boutique 3* este situat in statiunea Predeal. Facilitati hotel: unitatea pune la dispozitie 20 de camere si apartamente cu baii proprii renovate integral in anul 2020. Pe langa acestea hotelul dispune de: o sala de connferinta (capacitate 60 de locuri), un bar, un restaurant, o terasa acoperita. Facilitati camere: acestea sunt complet renovate si sunt dotate cu: baie proprie cu cabina de dus, televizor LCD, acces internet, uscator de par, minibar, seif, fierbator de apa.
Amplasare: Elexus Boutique 3* este situat in statiunea Predeal. Facilitati hotel: unitatea pune la dispozitie 20 de camere si apartamente cu baii proprii renovate integral in anul 2020.Pe langa acestea hotelul dispune de: un bar, un restaurant, o terasa acoperita. Facilitati camere: acestea sunt complet renovate si sunt dotate cu: baie proprie cu cabina de dus, televizor LCD, acces internet, uscator de par, minibar, seif, fierbator de apa.
Descriere camere:
camerele sunt complet renovate si sunt dotate cu: baie proprie cu cabina de dus, televizor LCD, acces internet, uscator de par, minibar, seif, fierbator de apa.
Descriere facilitati:
unitatea pune la dispozitie 20 de camere si apartamente cu baii proprii renovate integral in anul 2020. Pe langa acestea hotelul dispune de: o sala de connferinta (capacitate 60 de locuri), un bar, un restaurant, o terasa acoperita.
Locatie:
Elexus Boutique 3* este situat in statiunea Predeal.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.