Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Craiasca, Ocna Șugatag

   Ocna Sugatag, Romania


Descriere

⭕️ AMPLASARE
Datorită prezenței izvoarelor termale minerale clororosodice și lacurilor săratee formate prin prăbușirea uno mine vechi de exploatare a sării, localitatea Ocna Șugatag este și o stațiune balneară din ce în ce mai apreciată. Hotel Crăiasa este
amplasat în centrul stațiunii lângă bazinele cu apă sărată.

⭕️ DETALII
Capacitatea Hotelului Crăiasa este de 60 de camere duble și 3 apartamente. Camerele sunt dotate cu TV și Minibar. La dispoziție oaspeții mai dispun și de un restaurant cu o capacitate de 248 de locuri, unde se poate servi bucate din gastronomia românească și cea internațională.

⭕️ TRATAMENT
Baza de tratament a hotelului Crăiasca are capacitate de 500 proceduri/zi, fiind destinat tratării următoarelor afecțiuni:
✅reumatismale degenerative,
✅abarticulare,
✅neurologice periferice
✅afectiunilor ginecologice.

Proceduri:
✅ balneatie cu ape minerale,
✅ hidroterapie,
✅ kinetoterapie,
✅ masoterapie,
✅ terapie respiratorie,
✅ electroterapie.

❗️ Tratamentele sunt efectuate sub supravegherea personalului medical.
❗️ Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif de turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
❗️ Turiștii cazați la hotel vor beneficia de acces gratuit la ștrandul exterior și la piscinele interioare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
Piscina interioara
Restaurant
Teren de fotbal
Teren de tenis
Saună