Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cliff Beach Resort and Spa


Descriere

Localizare: la cca 5 km de Obzor, in apropierea plajei Irakli (Heracle), cu o panorama deosebita asupra marii negre si este inconjurat de o zona naturala verde.


Website: http://www.thecliff-obzorbay.com/46/page.html


Capacitate: complexul este format din 4 cladiri principale aranjate in jurul piscinelor exterioare si gradinilor, toate orientate catre mare. In total sunt 140 de camere duble, studiouri si apartamente.

Facilitati: piscine exterioare in cascade, piscina exterioara, centru SPA (sauna, baie de aburi cu posibilitate de infuzii, camera de relaxare, 4 camere pentru terapii umede si uscate, centru fitness), restaurantul "Signature" cu mancaruri traditionale si din bucataria Europeana (150 locuri din care 42 pe terasa), lobby bar "Zen", pool bar, braserie in aer liber, barbeque, camera de jocuri, 3 sali de conferinte modulare (se pot transforma intr-o sala cu o capacitate de 160 locuri cu toate echipamentele necesare), room service, spalatorie, calcatorie, uscatorie, polish pantofi, echipamente sportive.



Camerele duble: pat matrimonial sau 2 paturi, baie cu cada, balcon, acces internet, echipament audio si video.

Studio: 1 pat matrimonial, canapea extensibila, baie cu cada, kitchineta cu echipament, acces internet, echipament audio si video.

Apartament 1 dormitor: 1 pat matrimonial, canapea extensibila, baie cu cabina de dus, kitchineta cu exchipament, dormitor si living separate printr-o usa,acces internet, echipament audio si video.

Apartament 2 dormitoare: 2 dormitoare si un living cu usa, un dormitor cu pat matrimonial, un dormitor cu 2 paturi, canapea extensibila in living pentru 2 persoane, baie cu cabina de dus, kitchineta cu echipament, acces internet, echipament audio si video. Unele dormitoare dispun de jacuzzi.

GRATUIT: piscina, sezlonguri si umbrele la piscina, fitness, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva/garanta din agentie).

Observatii: Suplimentele de masa demipensiune si pensiune complete + include si bauturi locale in timpul meselor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
Fitness
CH ( incalzire centralizata )
Centru Spa & Wellness
Camere nefumatori
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )