Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LUNA

   Nisipurile De Aur, Bulgaria


Descriere

LOCALIZARE: hotelul Luna este situat la 50 m de plaja, la cca 800 m de centrul statiunii; legatura cu plaja se face printr-o serie de trepte sau prin intrarea principala a hotelului, pe panta catre plaja, renovat in 2003.


FACILITATI: 7 etaje, restaurant principal si A la carte, cocktail bar, lobby bar, bar la piscina, piscina acoperita, piscina in aer liber, centru SPA (sauna, hidroterapie, fitness, masaj), billiard, teren de tennis, doctor, salon de infrumusetare, coafor, seif la receptie, internet, schimb valutar, curatatorie. Servicii incluse in pachet: acces la piscina exterioara, fitness, umbreluta si sezlong la piscina


DOTARI CAMERE: 271 de camere din care 243 sunt camere duble ( 23 mp ) , 22 family rooms ( 33 mp ) si 6 suite. Camerele sunt confortabile si spatioase, dotate cu baie cu cada sau dus, WC, balcon, TV prin satelit, minibar, uscator de par, telefon si aer conditionat.

Info parcare ( orientativ , poate suferi modificari ): 2 euro /masina/zi - se plateste la fata locului si nu se poate rezerva din agentie.


OBSERVATII: In conceptul hotelului de half board plus sunt incluse bauturi locale alcoolice si non alcoolice in timpul cinei ( nelimitat ).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Receptie 24h
Bar
Asistenta medicala
Wi-fi / Wireless Lan
Room service
Restaurant
Piscina interioara
Piscina exterioara
Fitness
Centru Spa & Wellness
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )