Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Terra


Descriere


Profil : Economic.

Situare: Hotelul este situat la 300 m de plaja si aproape de centrul comercial

Info hotel: Hotelul ofera cazare in 302 camere duble si 7 apartamente dotate cu TV, minibar si grup sanitar propriu, iar cele situate la etaj au balcon.

Restaurant: Masa se poate servi cu bonuri valorice la restaurantele Romanta, Craiova si National, precum si la barul din incinta hotelului.

Servicii gratuite: Informatii turistice, pastrarea obiectivelor de valoare, trezirea turistilor la cerere, primirea si transmiterea corespondentei pentru turisti, informatii privind orarul mijloacelor de transport.

Servicii cu plata: Servicii telefonice, inchirieri jocuri distractive, organizare evenimente speciale, vanzari de marfuri si articole de stricta necesitate, suveniruri, ziare si vederi, organizare de excursii.

Facilitati pentru copii: Copilul cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani cazat in camera cu 2 adulti beneficiaza de cazare gratuita fara pat suplimentar. Pentru 2 adulti si 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani se achita 50% din valoarea unui loc de cazare pentru patul suplimentar. Patul suplimentar se achita la receptia hotelului in limita locurilor disponibile.

Animale de companie: Accesul nu este permis.

Atractii in zona : Centrul comercial la 50m, teren de tenis la 250m, discoteca la 150m, teren de minigolf la 400m.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.