Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apollo


Descriere

AMPLASARE
Hotel Apollo Neptun 3 stele este amplasat aproape de centrul statiunii, la 100 de metri de gara si 300 de metri de mare. Hotelul este construit pe 5 etaje si dispune de camere duble cu 2 paturi. Spatiile de cazare au o suprafata de 16 mp si sunt dotate cu bai proprii cu cadita de dus, televizor cu cablu TV, frigider si aer conditionat. Toate camerele de la etaj sunt prevazute cu balcoane. Hotel Apollo Neptun mai dispune de salon pentru mic dejun cu terasa si bar de zi. In holul hotelului turistii au acces la internet wireless.

DOTĂRI CAMERE
Camerele duble superioare la etaj au fost renovate in 2014-2019 si sunt dotate cu cu televizor LED cu cablu TV, frigider, aer conditionat, parchet nou, baie proprie renovata cu dus, geamuri termopane, internet wireless, plasa de tantari, uscator de par, balcon cu mobilier.Camerele duble superioare parter nu au in dotare balcon. Apartamentele sunt formate din living cu canapea estensibila si dormitor cu pat matrimonial si sunt situate la utimul etaj (etaj 5).

---------------------------------------------

Ora check-in: 18:00 | Ora check-out: 12:00

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
SPA
Wi-Fi
Restaurant
Hotel aproape de plaja