Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARINA GRAND BEACH

   Nisipurile De Aur, Bulgaria


Descriere

Hotelul Marina Grand Beach 4* este situat in imediata apropiere a plajei in statiunea bulgareasca Nisipurile de Aur. Aeroportul Varna se afla la 20 km distanta de proprietate.

Spatioase si moderne, spatiile de cazare dispun de toate facilitatile necesare pentru sejurul oaspetilor. Acestea sunt dotate cu balcon, aer conditionat, internet WiFi, televizor, telefon, seif, minibar, uscator de par si baie privata.

Restaurantul proprietatii ofera oaspetilor o gama variata de preparate din bucataria locala, atent pregatite de chefi. La bar, acestia pot servi bauturi si cocktail-uri racoritoare.

Hotelul Marina Grand Beach 4* are piscina exterioara cu sezlonguri, sala de fitness, sauna, baie turceasca/baie de aburi, centru SPA, tenis de masa, inchirieri biciclete, biliard si se organizeaza seri cu cina tematica (se pot percepe taxe suplimentare). Pentru copii, hotelul dispune de piscina si loc de joaca special amenajat.

De asemenea, hotelul dispune de receptie deschisa 24 de ore, internet WiFi, camera de bagaje, servicii de schimb valutar, room service, servicii de spalatorie/calcatorie (contra cost), parcare privata si se accepta platile cu cardurile Visa, MasterCard.

Animalele de companie nu sunt acceptate in hotel.

Informatiile despre check-in si check-out, precum si eventualele taxe de oras platibile la hotel vor fi reconfirmate de catre consultantii nostri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Spa
Wi-Fi
Hotel aproape de plaja
Sala de fitness
Camere pentru familii
All inclusive