Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mykonian Mare


Descriere

Cu vedere spre apele albastre ale Marii Egee si orasul vibrant Mykonos, Mykonian Mare Luxury Boutique Hotel se mandreste cu arhitectura traditionala cicladica a cladirilor vopsite in alb. Plaja cu nisip Agios Stefanos se afla la numai 3 minute de mers pe jos de acest hotel de 5 stele.
Localizare: Orasul Mykonos si Aeroportul Mykonos sunt situate convenabil la aproximativ 2,5 km si, respectiv, 4,5 km. Puteti gasi o statie de autobuz la 500 de metri distanta si portul la 800 m.
Facilitati camere: Toate camerele au aer conditionat si sunt dotate cu Wi-Fi, TV prin satelit, minibar bine aprovizionat, iPod docking station, seif si baie proprie cu dus, articole de toaleta, uscator de par, halat si papuci. In plus, unele au balcoane, iar camerele modernizate ofera vedere la mare, zona de relaxare separata, piscina privata, jacuzzi si baie turceasca.
Facilitati hotel: Hotelul Mykonian Mare Luxury Boutique are o piscina in aer liber inconjurata de sezlonguri, o zona de receptie deschisa 24 de ore pe zi, oferind servicii de concierge. Complexul Open Air Spa ofera tratamente de infrumusetare si de intinerire.
Micul dejun tip bufet bogat este oferit zilnic pe terasa. Restaurantul Lokaya serveste a la-carte preparate din bucatria greceasca si mediteraneana, in timp ce barul Sky ofera vinuri fine si cocktailuri.
Plaja: Hotelul este situat la o distanta de 120 m de plaja de nisip din Agios Stefanos.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.