Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cheile Gradistei - Vila Aron

   Moeciu De Jos, Romania


Descriere

AMPLSARE
Complexul Turistic Cheile Grădiștei este situat între Moeciu de Jos și Moeciu de Sus, la 7 km distanță față de Castelul Bran și la 30 km față de Brașov.Vila Aron *** este situată între restaurantul Complexului turistic Cheile Grădiștei din care și face parte și Casa Bogdan, în apropierea locului de joacă pentru copii și a terenurilor de sport, la 75 metri distanță față de recepție, având o capacitate de 30 locuri de cazare.

DETALII
Vila Aron *** are o capacitate de 30 locuri de cazare, dispune de 14 camere duble fiind dotate cu : pat matrimonial, televizor, baie cu cadă. Deasemenea, se pune la dispoziție și un apartament cu pat matrimonial și canapea extensibilă ( maxim 4 persoane), televizor și grup sanitar propriu. Unitatea dispune de living la parter. . În cadrul Complexului Cheile Grădiștei sunt puse la dispoziție un pub cu bar, home cinema, darts, biliard, karaoke, internet și tenis de masă. Decorațiunile pub-ului creează o atmosferă perfectă pentru petrecerea timpului alături de prieteni. În acest pub se pot organiza și petreceri, beneficiând de toată dotarea tehnică a localului.

DIVERTISMENT
Se pot practica diferite activități de agrement, printre care: saună, jacuzzi, hidromasaj și înot în piscina acoperită a hotelului, fitness și relaxare la parterul Casei Ana, volei pe iarbă, minifotbal pe iarbă, tenis de câmp pe zgură pe cele 2 terenuri proprii complexului, teren de joacă pentru copii, în cadrul complexului există Happy Kids Club (parkingkids - desene animate, pictură, jocuri, activități creative, activități sportive - schi, înot, tenis, petreceri onomastice și zile de aniversare, excursii și drumeții), schi și snowboard pe pârtia proprie de schi (grad începători), transport teleski, ATV-uri, biciclete mountainbike, plimbări cu sania sau trăsura trasă de cai, drumeții către Fundata și către Moeciu de Sus spre Poalele Bucegilor

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
Piscina interioara
Jacuzzi
Saună