Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Voila - Caraiman


Descriere

AMPLASARE
Caraiman Mamaia este situat la doar 100 de metri de Lacul Siutghiol şi la 200 de metri de plaja de nisip pe malul Mării Negre şi oferă camere cu aer condiţionat, cu balcon, un restaurant tradiţional românesc cu terasă şi o recepţie cu program nonstop. Acest hotel de 3 stele oferă camere mobilate practic, cu televizor, minibar şi baie privată. Accesul la internet Wi-Fi este disponibil gratuit în toate zonele publice şi în camere. Copiii se pot distra în locul de joacă de la Caraiman. Staţiunea Mamaia oferă diverse oportunităţi pentru înotători, excursionişti şi biciclişti. Hotelul Caraiman oferă parcare gratuită in limita locurilor disponibile. Centrul istoric din Constanţa se află la 3 km. Parcul acvatic Aqua Magic Park este la 3 km, iar Delfinariul este la 7 km de proprietate. Gara Constanţa se află la 13 km.

DOTĂRI
Camerele dispun de baie proprie cu dus, TV cablu, minibar, telefon, balcon (partial).
  • Cele 50 de camere 2 paturi separate sunt dispuse pe toate etajele si au vederea la lac. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, balcon, cablu - tv , frigider.
  • Cele 25 de camere cu pat matrimonial sunt dispuse pe toate etajele si au vederea la lac. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, balcon, cablu - tv , frigider.
  • Cele 20 de camere cu pat matrimonial sunt dispuse pe toate etajele si au vederea la lac. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, balcon, cablu - tv , frigider.
  • Cele 4 apartamente cu pat matrimonial sunt dispuse pe toate etajele si au vederea la lac. Apartamentele sunt dotate cu aer conditionat, balcon, cablu - tv , frigider.

SERVICII
Servicii cu plata: servicii telefonice locale, interurbane, internationale, închirieri jocuri distractive, organizare evenimente speciale, vânzari de marfuri si articole de stricta necesitate, suveniruri, ziare, vederi, organizare de excursii.
Servicii fara plata: pastrarea obiectelor de valoare, trezirea turistilor la cerere, primirea si transmiterea mesajelor si a corespondentei pentru turisti, informatii privind orarul mijloacelor de transport.
--------------------------------
Ora check-in: 18:00 | Ora check-out: 12:00


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
Restaurant