Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Splendid Conference & Spa

   Bdul Mamaia 477, Mamaia 900001, Mamaia Vezi locatia pe harta


Descriere

Splendid Hotel & SPA este situat in nordul statiunii Mamaia, la 200 de metri de plaja Marii Negre, 1 km de zona de cluburi si la 2,5 km de parcul acvatic.

Facilitati hotel: Splendid Hotel & SPA dispune de 31 de camere si 2 apartamente (destinate exclusiv adultilor si copiilor cu varsta mai mare de 16 ani), receptie non-stop, sala de conferinte, restaurant, bar, centru wellness (piscina interioara cu zona hidromasaj, sauna uscata si umeda, dus emotional, fantana de gheata, zona de relaxare, masaj), Wi-Fi gratuit, lift, spalatorie, room service, parcare gratuita.

Facilitati camere: aer conditionat, incalzire, TV LCD, minibar, seif, baie cu cabina de dus, uscator de par, Wi-Fi gratuit, majoritatea camerelor au balcon.

Descriere camere:
aer conditionat, incalzire, TV LCD, minibar, seif, baie cu cabina de dus, uscator de par, Wi-Fi gratuit, majoritatea camerelor au balcon.

Descriere facilitati:
Splendid Hotel & SPA dispune de 31 de camere si 2 apartamente (destinate exclusiv adultilor si copiilor cu varsta mai mare de 16 ani), receptie non-stop, sala de conferinte, restaurant, bar, centru wellness (piscina interioara cu zona hidromasaj, sauna uscata si umeda, dus emotional, fantana de gheata, zona de relaxare, masaj), Wi-Fi gratuit, lift, spalatorie, room service, parcare gratuita.

Locatie:
Splendid Hotel & SPA este situat in nordul statiunii Mamaia, la 200 de metri de plaja Marii Negre, 1 km de zona de cluburi si la 2,5 km de parcul acvatic.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Bar
TV in room
Bathroom
Laundry
Safety deposit box in room
Air conditioning
Minibar
Shower
Hairdryer
Sauna
Massage
Jacuzzi
Indoor swimming pool
Private bathroom
Conference room
SPA
Cable/Satellite TV
Room service
Free wireless internet
Free parking
Balcony
Reception desk
24-Hour Front Desk
Elevator
Business centre
Ironing service
Therapy and wellness center
Smoking area
Soundproof rooms
Non-smoking hotel
Shoe shine
Toiletries
Housekeeping
Free wifi in public area
Mosquito net
Lockers

Locatie