Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Siret


Descriere


Profil: Recomandat familiilor cu copii.


Situare: Hotelul este amplasat In nordul statiunii, la aproximativ 50 de metri de plaja, In vecinatatea hotelurilor Bicaz si Vega.


Info hotel: Hotelul a fost complet modernizat In anul 2011, dispus pe 2 corpuri: unul de 2 stele si unul de 3 stele punand la dispozitia turistilor 144 de camere duble, clasificate la 3 stele si 2 stele, si 4 apartamente clasificate la 2 stele superior.


Info camere: Hotelul dispune de 69 camere duble 3 stele, 75 camere duble 2 stele, 4 aprtamente 2 stele superior, restaurant (400 locuri), bar, terasa, internet wireless, terasa. Camerele duble de 2 stele au fost modernizate In 2007 si sunt dotate cu mobilier nou, TV, racitor, balcon, grup sanitar cu dus, gresie. Camerele duble de 3 stele au fost modernizare 2011 si sunt dotate cu aer conditionat, mobilier nou, baie cu dus, TV, racitor, balcon, telefon, internet wireless, pardoseala acoperita cu mocheta. Apartamentele au clasificarea de 2** superior si sunt formate din living cu canapea extensibila si fotolii si dormitor cu pat matrimonial. Acestea sunt dotate cu aer conditionat, TV, racitor, baie cu dus, telefon, balcon.


Servicii masa: Hotel Siret Mamaia are un restaurant modern, cu o capacitate de 400 de locuri, care serveste preparate romanesti si internationale In sistem bufet si a la carte.


Servicii gratuite: Parcare nepazita, informatii turistice.


Servicii cu plata: Servicii de calcatorie/spalatorie.


Avantaj copii: Copiii cu varsta intre 0-7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun.Copiii cu varsta intre 7-10 ani: primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare, al doilea copil beneficiaza de reducere 50% dintr-un loc de cazare si primeste pat suplimentar; la micul dejun se achita 50% din valoarea acestuia. Copiii cu varsta intre 10-16 ani beneficiaza de reducere 50% dintr-un loc de cazare si primesc pat suplimentar; la micul dejun beneficiaza de reducere 50%.


Accesul cu animale: Se achita 50% din valoarea unui loc, fara servicii de masa.


Atractii in zona: Teren sport, debarcader catre Insula Ovidiu.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.