Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Iaki


Descriere

Profilul hotelului: SPA, corporate, familii cu copii.

Localizare: Hotelul IAKI este situat In nordul statiunii Mamaia, judetul Constanta, la 20m distanta de plaja.


Info hotel: Indiferent de sezon, excelenta reputatie, arhitectura deosebita si minunata deschidere catre mare, recomanda ca destinatia ideala Hotel Iaki. Hotelul are In dotare : 2 restaurante : Coriolis si Ballroom IAKI, Centru SPA Iaki cu sali de fitness si aerobic, saune, tratamente corporale, masaj, jacuzzi, piscina interioara, teren de tenis si fotbal, salon de Infrumusetare, centru de conferinte - 5 sali, unele cu pereti modulari. Hotelul are un total de 122 camere si apartamente.


Camere: Toate camerele sunt dotate cu minibar, uscator de par, aer conditionat, seif, televiziune prin cablu si telefon cu acces international. De asemenea, turistii pot dispune de acces la Internet. Dintre acestea, 62 duble standard, 22 cu vedere frontal la mare(pat matrimonial) si 2 cu vedere mare a camere twin, 16 cu vedere la lac- 3 cu pat matrimonial si 13 camere twin; 20 duble superior cu paturi separate (se pot uni). 2 duble executive-cu canapea extensibila, terasa cu vedere frontala la mare, 24 apartamente standard cu paturi separate (se pot uni sau desparti), living cu canapea extensibila; 13 cu vedere la mare si 11 cu vedere lac, 6 apartamente superior cu : dormitor (cu pat matrimonial), living cu canapea extensibila, hol, 5 apartamente executive cu paturi separate (se pot uni sau desparti), canapea extensibila, terasa cu vedere frontala la mare, 3 apartamente prezidentiale- dispun de 2 dormitoare (unul cu paturi separate; unul cu pat matrimonial), living, 2 bai.


Toate camerele sunt dotate cu: minibar, uscator de par, aer conditionat, televiziune prin cablu, telefon cu acces international si internet, seif. In plus, apartamentele superior, executive si prezidentiale dispun de tratament special : apa, cafea.


Servicii de masa: Cele 3 restaurante, Ballroom, Coriolis si Restaurant Casino Iaki au bucatarie romaneasca si internationala. Masa se poate servi si pe terasa interioara, de langa piscina. Modul de servire a mesei este prin bonuri valorice, bufet suedez si all inclusive, la cerere.


Servicii gratuite: piscina exterioara, plaja, teren de fotbal si tenis, internet wirelless (In camere, receptie si piano bar).


Servicii cu plata: Piano Bar (amplasat langa Receptie), cofetarie - patiserie, parcare (60 locuri) si garaj subteran (35 locuri) -contra cost In perioada 1.07-31.08, curatatorie si spalatorie, excursii optionale pe litoral, Spa Center Iaki -Centru de Recuperare, Infrumusetare si Relaxare (masaj, tratamente corporale, dus emotional, cervical si Vichy), salon de coafura si cosmetica (manichiura-pedichiura, comsetica, coafura) .


Acces animale: Nu este permis.


Atractii in zona: Cazino Mamaia, Cazino Constanta, Muzeul de Istorie


Facilitati copii: Copiii intre 0-3 ani neimpliniti au gratuitate la cazare si mese (mic dejun sau mic dejun si pranz), copiii intre 3-12 ani neimpliniri au gratuitate la cazare cu mic dejun si 50% reducere din pranz/ cina; a 3-a si a 4-a persoana peste 12 ani (a 4-a persoana doar In duble superioare/ apartamente) au 50 % reducere dintr-un loc (doar cazare), dar achita pensiunea conform perioadei respective (mic dejun si dejun/pranz).



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.