Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Modern


Descriere

Staţiunea Mamaia este cea mai mare şi cea mai cunoscută staţiune a rivierei româneşti. Situată în nordul litoralului, Mamaia are o poziţie privilegiată. Staţiunea este alipită municipiului Constanţa şi desparte lacul Siutghiol de Marea Neagra. Destinaţia preferată a turiştilor pe timp de vară, Mamaia a fost supusă în ultimii ani unui amplu proces de modernizare, capatand un frumos aer occidental. Palmieri, fântâni arteziene spectaculoase, evenimente mondene şi spectacole de senzaţie, restaurante şi cluburi luxoase, terase şi grădini liniştite, zone de promenadă, parc acvatic, telegondola şi centre de agrement, toate aceste facilităţi fac din Mamaia o staţiune a bunului-gust, distracţiei si relaxării.

Hotelul Modern 4* se află la doar 50 m de plajă, astfel ca in fiecare dimineata poti urmari magnificul spectacol al Soarelui ridicandu-se lenes din orizontul Marii Negre. In scurtul drum catre plaja vei intalni si promenada falezei, poate cea mai eleganta parte a statiunii Mamaia. Oaspetii au la dispozitie piscina, minibar gratuit, sala de fitness, sauna, zumba, spectacole, animatie, teatru, proiectii de filme, muzica live, cine festive, teren de volei, masa de biliard, masa de ping-pong si multe alte activitati recreative. .Si pentru ca privilegiile oaspetilor sunt cel mai bine conturate de serviciile pe care le oferă , in Complexul Moderns-a introdus recent pachetul Ultra All Inclusive, o oferta inedita pe litoralul romanesc. Oferta Ultra All Inclusive aduce un plus de confort si o sumedenie de servicii care completeaza clasicul pachet All Inclusive.

Hotelul dispune de 173 camere, acestea fiind de următoarele tipuri :

  • Camere destinate familiilor cu copii, fiind dotată cu o canapea extensibilă.
  • Garsoniera este formata din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila si chicineta. dotate TV LCD, telefon, internet wi-fi, frigobar, baie cu dus, aer conditionat. Toate camerele au balcon si mobilier nou.
  • Camere duble ce sunt dotate cu dotate TV LCD, telefon, internet wi-fi, frigobar, baie cu dus, aer conditionat. Toate camerele au balcon si mobilier nou.
TIPURILE DE MASĂ :

Toate mesele sunt servite sub forma de bufet (bucatarie romaneasca si internationala diversificata) incluzand si bufet de salate, fructe si deserturi la pranz si cina. De asemenea, hotelul ofera de trei ori pe saptamana cine tematice din bucataria greceasca, turceasca, franceza, mediteraneeana, etc. cu divertisment adecvat. Bauturile alcoolice si non-alcoolice se servesc la barul restaurantului In timpul meselor: bauturi alcoolice, vin rosu/alb, bere(draft), aperitive, racoritoare/ sucuri acidulate si neacidulate, cafea, ceai, apa plata, apa minerala. Vinul se serveste doar In timpul meseslor la barul restaurantului. Bar-piscina all inclusive: (09:00 - 23:00)- apa, cafea, ceai, racoritoare, bere (bauturi autohtone), bauturi alcoolice, cocktailuri. Produsele oferite In sistemul „all inclusive” si „demipensiune” se vor consuma numai In incinta hotelului, In timpul sejurului. In lunile mai, iunie si septembrie masa se va servi sub forma de bufet sau a la carte in functie de numarul de turisti din hotel

Pachetul All Inclusive include: Cazare, mic dejun, pranz, cina, bauturile incluse In timpul meselor la barul restaurantului si la free barul de la piscina, In intervalul orar 9:00-23:00, acces gratuit la toate locurile de joaca, acces gratuit la mini terenurile de sport, acces gratuit la piscinele complexului cu sezlong gratuit, masute si umbrele In limita disponibilitatii, acces pe plaja complexului cu asigurarea gratuita a doua sezlonguri si umbrela pentru o camera.

Servicii gratuite: Accesul la piscina hotelului, In intervalul orar 09.00- 19.00.Informatii turistice, cultural-sportive, agrement, orarii, adrese; trezirea clientilor la ora solicitata; internet wireless; pastrarea obiectelor de valoare; comenzi taxi; pastrarea bagajelor; acces sala fitness. miniterenuri de sport; loc de joaca pentru copii; sala fitness; darts; billiard; fitness si aqua gym la piscina.

Facilitati copii:

  • 2 adulti si 1 copil, cu varsta Intre 0-7 ani beneficiaza de gratuitate la pachetul achizitionat de adulti;
  • 2 copii 0-7 ani-gratuitate In garsoniere. Un copil cu varsta
  • Intre 7-12 ani beneficiaza de 60% reducere din pachetul platit de adulti(cu pat suplimentar asigurat In garsoniere/duble superioare).
  • In cazul In care se solicita pat suplimentar, se accepta cazarea doar In camera dubla superioara sau garsoniera.

Atractii In zona: Mini terenuri de sport: baschet; badminton; volei; 2 mese de tenis; trambulina elastica spatiu joaca prescolari; loc de joaca pentru copii; sala fitness; darts; biliard; remi si table (In limita disponibilitatii); jogging; fitness si aqua gym la piscina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
Piscina interioara
Wi-Fi
Restaurant
Sezlong si umbrela inclus
Lift
Sala de conferinta
Plaja privata
Aer condiționat
All inclusive