Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hawaii


Descriere


DETALII GENERALE
Hotel Hawaii Mamaia 4**** este situat in zona de nord a statiunii, pe faleza, si este amenajat in incinta fostului Hotel Tahiti. Construit pe 5 etaje si inaugurat in 2013, hotelul ofera cazare in camere duble si apartamente confortabile, cu vedere frontala la mare. Fiecare spatiu de cazare este prevazut cu sistem de acces pe baza de cartela, instalatie de climatizare, TV led, internet wireless de mare viteza, minibar, seif, baie cu cabina de dus, uscator si telefon. Apartamentele sunt formate din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial. La parterul hotelului, in vecinatatea plajei, se afla restaurantul Fabaria, cu specific international, unde oaspetii pot servi micul dejun si celelalte mese ale zilei intr-o atmosfera relaxanta. Pe langa facilitatile de masa si cazare, Hotel Hawaii Mamaia dispune de parcare proprie cu acces controlat prin bariera, aceasta fiind gratuita in limita locurilor disponibile. Plaja se afla la cativa pasi, iar accesul se poate face foarte usor din hotel.

DOTARI CAMERE
Camerele din cadrul Hotel Hawaii Mamaia dispun de: sistem de acces pe baza de cartela magnetica, instalatie de climatizare, Led TV, internet wireless de mare viteza, minibar, seif, baie cu cabina de dus si uscator de par, 2 telefoane (in camera si in baie), canapea extensibila in apartamente, balcon cu vedere frontala la mare. Suprafata camera dubla: 37 mp, suprafata apartament: 45 mp.

SERVICII
Hotel Hawaii Mamaia va pune la dispozitie urmatoarele servicii optionale: room service, spalatorie, serviciu de calcatorie. Animalele de companie nu sunt acceptate.

FACILIATI COPII
Facilitati copii in camera dubla/single:
- 2 adulti si 1 sau 2 copii 0-2,99 ani, copiii beneficiaza de cazare gratuita cu mic dejun si patut gratuit la cerere.
- 2 adulti si 1 copil intre 3-8,99 ani, copilul va achita 173 lei pentru pentru pat suplimentar si mic dejun.
- 2 adulti si 2 copii (1 copil 0-2.99 ani, al 2-lea copil 3-8.99 ani), primul copil beneficiaza de gratuitate, iar cel de-al 2-lea copil achita 173 lei/zi pentru pat suplimentar si mic dejun.
- 2 adulti si 2 copii intre 3-8,99, se va achita 219 lei/zi reprezentand cazare si mic dejun pentru ambii copii.
- peste 9 ani sau al 3-lea adult achita in camera dubla, 190 lei/zi si beneficiaza de pat suplimentar si mic dejun.
- 1 adult si 1 copil 0-2,99 ani vor fi cazati in camera dubla in regim single.
- 1 adult si 1 copil 3-8,99 ani vor fi cazati in camera dubla, tarifata in regim single, iar pentru copil se va achita 50% din valoarea micului dejun.
Facilitati copii in apartament:
- in apartament, unul sau doi copii intre 3-8,99 ani achita 50% din valoarea micului dejun.
- in apartament se pot caza maxim 4 persoane, al 3-lea si al 4-lea adult achitand 190 lei/zi/persoana.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
Wi-Fi
Restaurant
Hotel aproape de plaja
Aer condiționat
Bar