Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ON PLONGE JR


Descriere

Hotel On Plonge Junior 4*

Hotel On Plonge Junior 4 stele este un hotel nou, construit in 2014, pe malul lacului Siutghiol, in zona Aqua Magic.
Datorita pozitionarii pe malul lacului, ofera oaspetilor sai posibilitatea petrecerii unei vacante la plaja, insa intr-o zona mai linistita si ferita de vacarmul specific statiunii Mamaia. In plus, turistii se pot bucura de privelistea unui apus de soare de pe terasa restaurantului On Plonge, restaurant cu specific pescaresc si care si-a facut deja un nume printre turisti si constanteni.
Hotel On Plonge este un hotel micut, cu doar 30 de camere, fapt ce ofera un plus de intimitate. Spatiile sunt amenajate modern si confortabil, in culori calde si de vacanta. Dotarile lor sunt specifice unui hotel de 4 stele - climatizare, televizor, minibar, balcon, baie proprie, internet.
Pentru copii, Hotel On Plonge are amenajat un loc de joaca, si astfel parintii pot petrece clipe linistite pe tarasa, in timp ce copiii isi consuma energia jucandu-se.
Dotari generale
Camere duble si apartamente
Restaurant
Terasa cu priveliste spre lac
Loc de joaca pentru copii
Parcare
Bar
Dotari camere
Toate camerele au mobilier nou, baie, balcon, televizor LCD, instalatie de climatizare, internet, minibar, seif, uscator de par.

Facilitati copii in camera dubla :
- 0-6 ani (neimpliniti) beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar.
- 6-14 ani (neimpliniti) achita 30% din valoarea unei camere, si beneficiaza de mic dejun, fara pat suplimentar.
- 14-18 ani achita 50% din valoarea unei camere, si beneficiaza de mic dejun si pat suplimentar.

Facilitati copii in apartament :
- 3 adulti + 1 copil 0-6 ani (neimpliniti) beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun.
- 3 adulti + 1 copil 6-14 ani (neimpliniti), copilul achita 20% din valoarea unui apartament, si beneficiaza de mic dejun.
- 3 adulti + 1 copil 14-18 ani, copilul achita 30% din valoarea unui apartament, si beneficiaza de mic dejun si pat suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.