Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dunarea


Descriere

DETALII GENERALE

Hotel Dunarea Mamaia 3 stele este situat in zona de sud a statiunii, la cativa pasi de tarmul marii, langa parcul acvatic Aqua Magic si hotel Aurora. Hotelul a fost renovat si reclasificat la 3 stele in toamna anului 2013. Cele 125 de camere duble si 10 apartamente ale hotelului sunt dotate cu aer conditionat, televizor, minibar, sistem de acces pe baza de cartela, balcon, baie renovata si mobilier nou. In zona receptiei este amenajat un bar de zi unde turistii pot savura diverse bauturi si pot beneficia de conexiune la internet wireless. Hotel Dunarea Mamaia nu dispune de restaurant propriu, insa masa poate fi servita in sistem bonuri valorice in cadrul restaurantelor Aurora si Azur, aflate in vecinatate.

DOTARI CAMERE

Camerele duble sunt dotate cu aer conditionat, sistem de acces pe baza de cartela magnetica, TV, balcon, minibar, baie renovata. In camerele duble matrimoniale se pot caza 2 adulti si 1 copil, fara pat suplimentar, sau 2 adulti si 2 copii, fara pat suplimentar (dimensiunile camerei nu permit amplasarea unui pat suplimentar). In camerele duble cu 2 paturi se pot caza 2 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 2 copii, cu pat suplimentar daca se solicita.
Apartamentele sunt formate din living cu canapea extensibila si dormitor. Dotarile includ aer conditionat, 2 televizore LCD, 2 balcoane, sistem de acces pe baza de cartela magnetica, minibar, 2 bai, mobilier nou. Apartamentele au capacitatea maxima admisa de 3 adulti si 1 copil sau 2 adulti si 3 copii.




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
Restaurant
Hotel aproape de plaja