Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Del Mar


Descriere

Amplasat la intrarea în staţiunea Mamaia, Hotel DelMar este una dintre cele mai exclusiviste destinaţii de pe litoralul românesc. Încă de la proiectarea sa, principalul nostru scop a fost cel de a oferi turiştilor nostri o vacanţă de neuitat într-o atmosferă călduroasă, complementată de servicii de cea mai înaltă calitate.

DETALII GENERALE

Hotel Del Mar beneficiaza de o priveliste superba asupra Marii Negre si a Lacului Siutghiol. Hotelul este locatia ideala pentru a petrece momente relaxante. La mezanin hotelul dispune de masa de billiard, masa de rummy, sah, table si carti de joc, doua televizoare LCD , internet wireless. Tot aici se afla si un centru fitness echipat profesional, sauna pentru relaxare si o camera de masaj creata pentru relaxarea si rasfatarea simturilor. Toti oaspetii hotelului au acces la centrul fitness, piscina si sauna.

Camere: Hotelul are 90 de camere, din care 75 sunt camere cu pat matrimonial, 10 apartamente si 5 duble de lux.

Servicii masa:
Hotelul are 2 restaurante, unul la parter de 180 locuri si unul la etajul 6 de 80 locuri, cu o vedere panoramica catre mare, oferind o priveliste minunata asupra Imprejurimilor. Micul dejun este bufet suedez, iar pranzul si cina In sistem fisa cont.

Servicii gratuite: Tariful camerei include acces gratuit la plaja privata Del Mar Beach si la piscina exterioara a hotelului, turistii beneficiind de 2 sezlonguri gratuite pe camera, la sala de billiard, la sala de fittnes, la sauna, parcare pazita, seif central la receptie.

Sevicii cu plata: Masaj, room-service, mini-bar

! Nu este permis accesul cu animale de companie.


Facilitati copii:
  • Copiii Intre 0 si 6 ,99 ani beneficiaza de gratuitate atat la mic dejun cat si la cazare daca nu se solicita pat suplimentar.
  • Copiii Intre 7 si 12 ani beneficiaza de mic dejun cu 50% reducere, cazare gratuita daca se foloseste patul existent, sau cu 50% din valoarea unui loc de cazare.
  • Copiii peste 12 ani sunt considerati adulti si platesc un loc Intreg. Acestea beneficiaza de mic dejun inclus, de pat suplimentar si de un sezlong pe plaja privata Del Mar Beach si unul la piscina. Toti copiii sub 2 ani beneficiaza gratuit de patut pentru copii, acestea trebuie confirmate anterior de catre hotel.
  • Varsta copiiilor se demonstreaza prin prezentarea certificatului de nastere la receptie.

Atractii In zona: Hotelul Este situat in punctul de plecare al gondolei, de parcul de distractii Luna Park, Cazino, Aqua Magic, Lacul Siutghiol, unde se poate practica schi nautic si yachting.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
Wi-Fi
Sala de fitness
Piscina exterioara
Saună
Plaja privata
Bar
Camere pentru familii