Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Arcadia


Descriere

AMPLASARE
Hotel Arcadia face parte din Complexul Rezidential Marina Regia Residence si este un hotel de 4 stele care ofera oaspetilor sai, pe langa dotarile de calitate, liniste, intimitate si posibilitatea petrecerii unui sejur relaxant si odihnitor la malul marii.
Hotelul Arcadia este primul Boutique-Hotel de pe litoralul romanesc, construit pe 3 etaje imbina intr-un mod elegant mai multe stiluri, melanj intalnit frecvent in zona de sud a Frantei, cu interioare amenajate cu mobilier in culori deschise, cu grinzi la vedere, draperii grele, dar si obiecte, matasuri si culori tari apartinand culturii nord africane.
Construit in anul 2008, Hotel Arcadia are 24 de camere si 2 apartamente, impartite pe cele doua nivele si mansarda, fiecare amenajate intr-un mod original si elegant. Pe langa spatiile de cazare, are un restaurant, bar, sala de conferinta, parcare si plaja privata, unde turistii cazati in hotel beneficiaza de sezlong gratuit.

DOTĂRI CAMERE
Camerele duble deluxe sunt pozitionate la etajele 1 si 2 si sunt dotate cu aer conditionat centralizat, balcon, cabina de dus, IP TV- televiziune prin internet, seif, minibar, telefon. Suprafata: 18-25 mp
Camera dubla deluxe family are in plus un fotoliu extensibil. Suprafata: 32 m
Apartamentul Provence este format din 2 dormitoare cu pat matrimonial, 2 grupuri sanitare, living si terasa. Suprafata: 65 mp
Apartamentul Marrakesh este format din 2 dormitoare cu pat matrimonial, 2 grupuri sanitare, living si salonas. Suprafata: 90 sqm

SERVICII
Servicii gratuite: acces plaja amenajata cu sezlonguri si umbrele, grupuri sanitare pe plaja, bar cu terasa, camera pentru bagaje, serviciul de concierge, parcare, spalatorie/calcatorie, camere pentru nefumatori.
Sala de conferinta este dotat cu aer conditionat, lumina naturala/panouri pentru lumina, internet wireless, videoproiector, ecran de proiectie, LCD, tabla magnetica, laptop, DVD, flipchart cu consumabile incluse, servicii de secretariat. Se pot pune la dispozitie servicii de coffee break, pranz si cina.
-------------------------------------------
Ora check-in: 18:00 | Ora check-out: 12:00


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
Spa
Wi-Fi
loc de joacă
Restaurant
Hotel aproape de plaja
Sala de fitness
Plaja privata
Aer condiționat
Bar
Camere pentru familii