Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ambasador


Descriere

AMPLASAREA
Hotel Ambasador 4 stele este situat in zona nordica a statiunii, la doar cativa pasi de malul marii. Hotelul a fost renovat si reclasificat la 4 stele in toamna anul 2013. In prezent, toate spatiile de cazare sunt prevazute cu mobilier nou, bai renovate, TV LCD si internet wireless gratuit. Pe langa aceste dotari, camerele mai sunt prevazute cu minibar, aer conditionat, telefon, uscator de par, balcon si pardoseala din gresie. Masa poate fi servita in restaurantul propriu al hotelului. Acesta are un salon renovat cu capacitatea de 240 locuri si o mini-terasa de 15 locuri. In lobby este amenajat un bar de zi si o zona de relaxare cu fotolii si mese unde turistii pot beneficia gratuit de internet wireless. Hotel Ambasador Mamaia mai dispune de sala de fitness si salon de infrumusetare. Hotelul are parcare proprie gratuita, in limita locurilor disponibile.

DOTĂRI GENERALE
Camerele duble sunt dotate cu mobilier nou, televizor, minibar, aer conditionat, internet wireless, telefon, seif, balcon mobilat cu vedere la mare sau lac, baie cu cada, uscator de par, pardoseala din gresie cu covorase, plasa de tantari.
Camerele duble superioare au in dotare mobilier nou, pat matrimonial, canapea extensibila, baie cu cada, balcon cu vedere la mare, internet wireless, aer conditionat, telefon, TV LCD si cablu, minibar, uscator par, seif.
Apartamentele sunt formate din dormitor matrimonial si living cu canapea extensibila, despartite prin usa. Dotarile includ mobilier nou, TV LCD in fiecare camera, aer conditionat in ambele camere, internet wireless, minibar, baie cu cada, balcon cu vedere la mare, uscator de par, seif.

SERVICII

Pachetul All Inclusive este tip bufet si include: Micul dejun (7:30 – 10:00) cu bauturi incluse: apa, ceai, cafea – automate cafea (NESCAFE si DONCAFE), racoritoare din gama COCA COLA. Pranz (13.00 – 15:00) cu bauturi incluse: apa, ceai, cafea – automate cafea (NESCAFE si DONCAFE), racoritoare din gama COCA COLA. Bere si vin (alb, rosu) la draft. Cina (19:00 – 21:00) cu bauturi incluse: apa, ceai, cafea – automate cafea (NESCAFE si DONCAFE), racoritoare din gama COCA COLA. Bere si vin (alb, rosu) la draft. Barul All inclusive de la piscina functioneaza intre orele 10:00 – 22:00; iar snack-urile se servesc intre orele 17:00 - 18:00. Bauturi incluse la barul de la piscina: apa, ceai, cafea, racoritoare acidulate si neacidulate, bauturi alcoolice autohtone, bere draft, cocktail-uri. Vinul se serveste doar in timpul meselor in restaurantul hotelului.
Accesul gratuit la plaja, unde au asigurate umbrela si cate 2 sezlonguri/zi/camera, tichetele de sezlonguri se primesc zilnic de la receptia hotelului. Accesul gratuit la centrul SPA, sala de fitness, loc de joaca copii. Parcarea gratuita, aceasta se face in limita locurilor disponibile, fara rezervare. Accesul gratuit la piscina hotelului cu sezlong si umbrela, in limita locurilor disponibile.
Pentru cazarea cu all inclusive, turistii beneficiaza in prima zi de cazare cu cina, in zilele urmatoare de mic dejun, pranz, cina, iar in ziua eliberarii camerelor de mic dejun si pranz.
In ziua cazarii, turistii primesc bratari si au obligatia sa le poarte intregul sejur.

Salile de conferinta ale hotelului au o capacitate de 80 si 40 de locuri.

!!! Nu se accepta cazarea cu animale de companie.
Servicii suplimentare contra cost: masaj, calcat, spalat.

--------------------------------

Ora check-in: 18:00 | Ora check-out: 12:00

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
SPA
Wi-Fi
Restaurant
Hotel aproape de plaja
Sala de fitness
Piscina exterioara
Aer condiționat
Bar
All inclusive