Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Zurbaran 3* este un complex hotelier accesibil situat intr-o zona rezidentiala linistita, la doar o scurta plimbare de cartierul vechi din Palma de Mallorca. Ofera oaspetilor sai un design modern si diferite facilitati pentru o sedere confortabila si relxanta pe toata durata vacantei. Facilitati camere
Cu o atmosferă confortabilă și primitoare, camerele hotelului sunt spatioase, luminoase si au un design inovator, dispunand de facilitati precum internet Wi-Fi gratuit, seif, TV (prin satelit), minibar, telefon, baie proprie cu duș sau cadă, uscător de păr, terasă mobilata cu vedere la mare sau la zona inconjuratoare, room service, oglinda cosmetica si de marire, apel de trezire, pardoseala cu parchet.

Facilitati hotel
Hotelul include urmatoarele servicii si facilitati, precum: terasa, bar, snack bar, posibilă parcarea privată la o locaţie în apropiere (nu este necesară rezervare/ contra cost), serviciu de concierge, cameră de bagaje, fax/copiator, închirieri auto si biciclete vontra cost, check-in/check-out express, spălătorie, recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat, încălzire, seif, lift, internet Wi-Fi disponibil in tot hotelul, cafenea cu o atmosfera linistita si confortabila.

Localizare:
Sercotel Zurbarán Palma Hotelul este situat la Josep Villalonga, în vecinătatea exclusivă a Son Armadams, la câțiva pași de promenada de Palma și baruri pline de viață, cluburi și restaurante. Situat într-o zonă rezidențială liniștită, la doar o scurtă plimbare de cartierul vechi din Palma de Mallorca Sercotel Zurbarán este un hotel modern și bine echipat - o bază ideală pentru vizitarea obiectivelor turistice din capitala impresionantă a insulei Mallorca. Aeroportul Palma de Mallorca se gaseste la aproximativ 12 km fata de hotel. In apropierea hotelului, pe o raza de 4 km, se gasesc urmatoarele puncte de atractie dupa cum urmeaza: Tito's Palma si Castelul Bellver (300 m), Abraxas Mallorca si El Garito Café (700 m), Pacha Mallorca Nightclub (800 m), Pueblo Español (900 m), Palma Yacht Club (1,3 km), Porto Pi Shopping Centre si Mallorca Casino (1,5 km), Plaja Cala Major si Palma Cathedral (2 km), Palma Port (2,1 km), Plaza Mayor (2,5 km), Palma Intermodal Station (2,9 km), Son Vida Golf (3,5 km).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Lift
Camere nefumatori
Camere familii
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )