Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL BRISTOL:
Bristol este printre cele mai frumoase hoteluri din Jesolo, fiind alegerea ideala pentru un sejur relaxant. Hotelul a fost renovat recent si ofera o gama variata de servicii si facilitati.


Tip masa:
Mic dejun. Demipensiune. (mic dejun bufet, cina tip meniu si bufet de legume/salate)


Localizare HOTEL BRISTOL:
Hotelul este situat pe plaja, aproape de Punta Sabbioni, facilitand vizita in Venetia sau insulele din apropiere: Burano si Torcello.


Dotari camere:
Hotel Bristol are camerele dotate cu: baie, uscator de par, telefon, TV, mini frigider, seif (contra cost), aer conditionat, balcon.


Facilitati HOTEL BRISTOL:
Hotelul dispune de: restaurant cu terasa, snack bar, piscina (incalzita), piscina pentru copii, wifi, punct internet, gym, parcare (la cerere), sala fitness, lift. Parcare cu plata la hotel si in limita locurilor disponibile.


Se achita la fata locului umbrela de plaja si sezlongurile, inclusiv cele de la piscina.Taxa animal de companie de taliei mica : 5 euro/zi




Clasificare oficiala 4*


Alte informatii:
Tarifele nu includ taxa de statiune, care se plateste la fata locului:
hotel 1* = 1.00 euro/pers/zi
hotel 2* = 1.00 euro/pers/zi
hotel 3* = 1.50 euro/pers/zi
hotel 4* = 2.50 euro/pers/zi
hotel 5* = 4.00 euro/pers/zi
Copiii cu varsta mai mica de 10 ani nu achita taxa.
***Aceste taxe pot suferi modificari in orice moment




NOTA: Hotelul nu permite nicio modificare de nume sau perioada pentru rezervarile din oferta Early Booking, decat cu penalizare 100%.


Web: www.bristol-hotel.it


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie