Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

AMPLASARE
Situat lângă plaja Jupiter de la Marea Neagră, acest hotel relaxat se află la 2 km de distracțiile oferite de Luna Park Prichindel și la 4 km de gara Neptun. Camerele simple oferă Wi-Fi gratuit, televizoare cu ecran plat și minifrigidere. Camerele de categorie superioară au în plus balcoane, unele cu vedere spre mare. Copiii cu vârsta de până la 11 ani inclusiv beneficiază de cazare gratuită, în cameră cu părinții.

DOTĂRI GENERALE

Camerele duble standard - sunt dotate cu baie cu dus, aer conditionat, televizor/cablu tv, minibar si balcon cu mobilier si sunt orientate spre Sud-Est (Cap-Aurora si Hotel Meteor).
Camerele duble superioare - sunt dotate cu baie cu dus, aer conditionat, televizor/cablu tv, minibar si balcon cu mobilier, sunt orientate spre Nord statiunea Neptun-Olimp.
Camerele triple standard - sunt prevazute cu un pat matrimonial si un pat de o persoana. Camerele triple sunt dotate cu baie proprie, aer conditionat, televizor/cablu, minibar si balcon cu mobilier si sunt orientate spre Sud-Est (Cap-Aurora si Hotel Meteor). Suprafata lor este de 17 mp.
Camerele triple superioare- sunt prevazute cu un pat matrimonial si un pat de o persoana. Camerele triple sunt dotate cu baie proprie, televizor/cablu, minibar si balcon cu mobilier si sunt orientate spre Nord (Neptun-Olimp). Suprafata lor este de 17 mp.
In camerele duble se pot caza maxim 2 adulti si 1 copil , iar in camerele triple se pot cazare maxim 3 adulti si 1 copil.

Camerele de familie sunt tip garsoniera (25 mp) si au in dotare un pat matrimonial si un pat de o persoana, minibar, televizor, aer conditionat cu orientare spre Padurea Comorova.

SERVICII

Servicii de masa (optional) - masa poate fi servita la unul dintre restaurantele vecine. Pentru servirea mesei se procura bonuri valorice de masa direct de la hotel Cometa.
Servicii gratuite: pastrarea valorilor in seiful hotelului, depozitarea bagajelor, acces loc de joaca pentru copii, internet wireless, primirea si expedierea corespondentei, trezirea turistilor la cerere.
Servicii contra cost: parcare

-----------------------

Ora check-in: 18:00 | Ora check-out: 12:00

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

loc de joacă
Hotel aproape de plaja
Aer condiționat
Bar
Adecvat pentru copii
Camere pentru familii