Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul Arion a fost numit dupa faimosul poet si compozitor care a trait in Samos intre anii 625 - 585 i.Hr. Hotelul este situat pe coasta de nord a insulei Samos, langa pitorescul sat Kokkari, la 600 m distanta de doua dintre cele mai frumoase plaje de pe insula, Limonakia si Tsamadou, cu ape cristaline. Pentru a ajunge in satul Kokkari, hotelul pune la dispozitia clientilor un microbuz gratuit care circula la fiecare 30 minute. Hotelul Arion este locul ideal pentru cei care viseaza la o vacanta relaxanta, intr-un peisaj idilic. Hotelul este situat intr-un loc magic, a carui frumusete captiveaza.Localizare: Hotelu lArion este situat la 25 km de aeroport, la 10 km de orasul Samos si la 600 m de cele mai frumoase plaje de pe insula.
Facilitati hotel: restaurant, bar, piscina in aer liber pentru adulti si copii, transport gratuit cu minibus pana in satul Kokkari, jacuzzi, sauna, biliard, wifi in spatiile publice, internet corner.
Dotari camere: 108 camere situate in cladirea principala si in bungalouri echipate cu baie cu uscator de par, aer conditionat (functioneaza in perioada 01.06 - 31.08), balcon, telefon, frigider, TV satelit, seif (cu plata).
Pagina web: www.arion-hotel.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie