Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PORTES BEACH HOTEL


Descriere

Site web
http://www.portesbeach.com/

SPA & Welness
In cadrul centrului Spa al hotelului, turistii se pot relaxa avand la dispozitie facilitate precum: sala de fitness, sauna, masaj.

Drinks & Food
In cadrul restaurantului Gourmet, oaspetii se pot bucura de feluri de mancare delicioase, preparate de bucatarul hotelului. Restaurantele hotelului servesc atat mancaruri traditionale grecesti, cat si internationale, preparate cu ingrediente de inalta calitate. De asemenea, turistii pot servi bauturi alcoolice si nonalcoolice in cadrului barului de la piscina si Lobby bar.

Sport si divertisment
In ceea ce priveste petrecerea timpului liber, turistii dispun de urmatoarele facilitate: aerobic, volei pe plaja, billiard, inchiriere biciclete, boccia, darts, gimnastica, teren de tenis, sporturi nautice ( contra cost), programe de animatie si divertisment, piscine in aer liber, sala de fitness, club de noapte.

Localizare
Hotelul Portes Beach, situat chiar pe plaja, ofera o vedere superba a marii de albastru intens, in asezarea pitoreasca Nea Potidea din Kalkidiki.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.