Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Golden Beach


Descriere

Hotelul Across Potidea Golden Beach este situat la numai 30 m de plaja din Nea Potidea, pe bratul Kassandra. Localitatea Nea Potidea este la o plimbare de doar 3 minute de hotel. Distanta de la aeroport: cca 60 km; distanta de la sat: cca 50 m; distanta de la plaja: 50 m.
Camerele hotelului Potidea Golden Beach includ un TV prin satelit si aer conditionat. Toate spatiile de cazare au o chicineta cu un frigider.
Hotelul Across Potidea Golden Beach are 3 cladiri:
  • cladirea principala cu receptie 24 de ore, bar, gradina, camere nefumatori, seif, camere izolate fonic, camera de bagaje, aer conditionat, , snack bar, room service, serviciu de calcat imbracaminte, inchirieri biciclete, lustruire pantofi, birou de turism, fax/copiator, check-in/-out privat;
  • cladirea anexa 1 cu piscina, barul principal, restaurant (a la carte);
  • cladirea anexa 2 cu camere.
Baby-cott-urile si seiful din camere sunt cu extra-plata achitata pe loc la hotel. De asemenea, aerul conditionat din tipurile de camere ''promo'' este cu plata extra.
Hotelul dispune, de asemenea, de piscina in aer liber, colt internet, tenis de masa, sala de fitness si parcare.
Plaja se afla la 50 de metri de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.