Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apolamare Hotel - Hanioti


Descriere

Hotelul de 5 stele Elinotel Apolamare se bucura de o pozitie excelenta chiar pe plaja din Chanioti si ofera camere cu decor in stil baroc. Acesta include o piscina si o sala de gimnastica complet echipata.
Elinotel are camere cu aer conditionat si ofera mobilier de bun gust din lemn de culoare inchisa si draperii. Camerele sunt dotate cu un televizor cu ecran plat, minibar si seif. Toate camerele Apolamare au balcoane cu vederi minunate la gradina.
Restaurantul elegant El Greco serveste micul dejun, pranz si cina in stil bufet, in timp ce barul Sunshine de la piscina serveste bauturi, cocktailuri si mese usoare.
In satul Chanioti, oaspetii pot gasi mai multe baruri, taverne si restaurante. De asemenea, Elinotel Apolamare este o baza ideala pentru explorarea frumoaselor plaje din Halkidiki. In zonele publice este disponibil internet Wi-Fi gratuit, iar in apropiere se afla o parcare gratuita.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie