Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alexander The Great Beach Hotel - Kriopigi


Descriere

Acest hotel de 4 stele se afla pe malul marii, la 150 de metri de centrul din Paphos si la 10 minute de mers pe jos de portul Paphos. Are vedere la o plaja de nisip cu steag albastru. Ofera restaurante, 2 piscine si camere cu aer conditionat.
Camerele de la Alexander The Great au decor elegant. Acestea includ minibar si aparat de cafea. Unele camere ofera balcon mobilat, cu vedere la mare, la castelul medieval si la vechiul port de pescuit din Paphos.
Hotelul Alexander The Great Beach ofera o varietate de optiuni de luat masa, printre care bufete tematice si un restaurant international. De asemenea, ofera un restaurant italian a la carte numai pentru adulti, un restaurant japonez cu terasa in aer liber, precum si o taverna.
Oaspetii de la Alexander The Great pot inota in piscina interioara sau se pot relaxa cu un masaj relaxant. Hotelul ofera teren de tenis, club pentru copii, centru de fitness si sala de jocuri cu biliard.
Parcul Arheologic din Paphos si Biserica Ayia Kyriaki Chrysopolitissa se afla la mai putin de 15 minute de mers pe jos. La 50 de metri de hotel se gasesc magazine si baruri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie