Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALEXANDROS PALACE


Descriere

Site web
http://www.alexandroshotel-halkidiki.com/en/

SPA & Welness
Hotelul dipune de un centru Spa modern si complet utilat, care presupune urmatoarele facilitate: sauna, Jacuzzi, baie de aburi, piscine interioara incalzita, tratamente faciale si corporale, masaj, sala de fitness.

Drinks & Food
Turistii pot servi masa in cadrul celor 4 restaurante din hotel, unde turistii pot servi preparate variate atat din bucataria traditional greceasca cat sic ea international. De asemenea, turistii pot servi bauturi alcoolice si nonalcoolice si deserturi in cadrul barurilor din hotel.

Sport si divertisment
Activitatile sportive si de divertisment pe care turistii le au la dispozitie sunt urmatoarele: teren de tenis, teren de fotbal, tenis de masa, volei pe plaja, piscina cu bar, facilitati pentru sporturi nautice, programe de animatie si de divertisment, seri de dans folkloric, gimnastica in apa.

Localizare
Hotelul este situat in Trypiti, la o distanta si la 150m de plaja de nisip si la 6km de Ouranopoli. Dispune de pasaj subteran pana la plaja. Statia de autobuz se afla la 150m fata de hotel. In apropierea hotelului se afla numeroase restaurante, magazine si cluburi de noapte.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.