Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Scor Booking.com: 8.6 Fabulos Hotelul construit literalmente pe coasta, pe una dintre cele mai frumoase plaje din Halkidiki, ofera o priveliste de neegalat asupra insulei Amouliani si a bratului Sithonia si este recomandat tuturor celor care isi doresc o vacanta care combina ospitalitatea deosebita cu privelisti de poveste si cu arome traditionale grecesti. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul este situat in localitatea Ouranoupolis, pe bratul Athos al peninsulei Halkidiki, pe o plaja de nisip decorata cu Blue Flag. Centrul localitatii se afla la 3 km departare, in timp ce orasul Salonic se afla la o ora si jumatate de mers cu masina. Hotelul are o piscina impresionanta, este inconjurat de gradini luxuriante si ofera servicii de inalta calitate.

Facilitati hotel

Intre facilitatile oferite de hotel se numara: receptie 24h, 2 baruri, snack bar, taverna, pasaj subteran spre plaja, taverna, restaurant, mini market, inchiriere de biciclete, masini si barci, sporturi nautice, piscina exterioara petru adulti si copii, biliard, tenis de masa, sala de jocuri, salon TV, room service, spalatorie, acces la internet prin modem (contra cost), acces gratuit la internet WIFI in zonele publice, parcare, organizare de evenimente, seif, capela.

Facilitati camere

Toate cele 80 de camere au baie cu dus, balcon, aer conditionat, TV prin satelit, canale de muzica, frigider. Camerele duble au 20-25 mp si capacitatea de pana la 4 persoane. Camerele duble Superior, au vedere spre mare, o suprafata de 25-40 mp si capacitatea de 2-3 persoane sau 2 adulti si maxim 2 copii. Camerele Family au 18-25 mp, un pat dublu si doua paturi supraetajate. Camerele tip Junior Suite au o zona de living, suprafata de 30-40 mp si capacitatea maxima de 2 adulti si un infant. Camerele tip Suite duble sunt compuse din 2 incaperi, au suprafata de 50 mp si capacitatea de pana la 6 persoane. Suitele Deluxe cu vedere la mare au 80 mp, o capacitate maxima de 6 adulti, 1 copil si 1 infant si urmatoarele dotari: baie cu aer conditionat si cada cu hidromasaj, jacuzzi pe balcon, telefon, aparat pentru cafea espresso, uscator de par, acces la internet de mare viteza, living, mini bar, muzica, seif, TV satelit, papuci, Smart TV, sistem stereo cu CD, fierbator de apa, acces la internet WIFI (gratuit).

Sport & divertisment

Oaspetii hotelului au la dispozitie: sporturi nautice pe plaja, piscina exterioara pentru adulti, piscina exterioara pentru copii, biliard, tenis de masa, sala de jocuri.

Drinks & Food

In restaurantul principal sunt servite micul dejun, pranzul si cina bufet. La piscina exista un bar, in vreme ce pe plaja este un bar care serveste si gustari usoare. Cei care doresc sa incerce preparatele traditionale au la dispozitie o taverna.

Facilitati copii

Cei mai mici oaspeti ai hotelului au la dispozitie un loc de joaca si o piscina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie