Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB BELCEKIZ BEACH


Descriere

Fabulos: 8.7 Booking.com Acest hotel de pe litoral are o locaţie frumoasă, într-o grădină de pe Riviera Turcească,aflat la doar 14 km de Fethiye, oferă spaţii de cazare cu vedere la piscină, munţi şi grădină.Sport si Divertisment
Oaspeţii se pot bucura de tenis, se pot antrena în sala de fitness sau pot juca darts la bar. După o zi solicitantă, vă puteţi relaxa în hamam, precum şi la mare sau la piscinele reconfortante în aer liber

Drinks & Food
Belcekiz Beach oferă un restaurant principal în stil bufet şi 3 restaurante à la carte, care servesc preparate din bucătăria italiană, indiană şi thailandeză. Hotelul are 5 baruri şi propriul club de noapte, cu seri cu DJ.

Localizare
Acest hotel de pe litoral are o locaţie frumoasă, într-o grădină de pe Riviera Turcească,aflat la doar 14 km de Fethiye, oferă spaţii de cazare cu vedere la piscină, munţi şi grădină.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hotelul Belcekiz Beach asigură locuri de parcare gratuite şi o recepţie deschisă nonstop, care poate facilita servicii de închiriere auto.