Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Gloria

   Eforie Sud, Romania


Descriere

AMPLASARE
Hotelul Gloria Eforie Sud 2 stele este amplasat in zona de nord a statiunii, la o distanta de 100 de metri fata de plaja. Hotelul are 4 etaje si va pune la dispozitie 117 camere utilata cu mobilier din lemn, masuta, televizor si mocheta. La cerere, camerele pot fi dotate cu frigider. Hotelul este pozitionat perpendicular pe tarmul marii, de aceea puteti admira marea din balcoanele camerelor. Pentru servicii de masa, restaurantul hotelului va sta la dispozitie cu un meniu variat care include si preparate dietetice. Hotelul Gloria Eforie Sud este prevazut cu parcare proprie care poate fi utlizata gratuit de oaspeti.

DOTĂRI CAMERE
Camerele Hotelului Gloria Eforie Sud sunt prevazute cu mobilier din lemn, masa pentru cafea, pardoseala acoperita cu mocheta, baie proprie cu dus si televizor. O parte din camere sunt dotate cu balcon. Camerele pot fi dotate cu frigider daca achitati o taxa la receptia hotelului.
În ceea ce privește regimul de masă, se poate servi în baza bonurilor valorice la Restuarant Mercur. Nu exista obligativitate de valorificare a serviciilor de masa. Micul dejun se acorda in sistem a la carte. Mesele principale se acorda in sistem a la carte-fisa cont client.

-----------------------------------------
Ora check-in: 18:00 | Ora check-out: 12:00


Distanțe față de principalele puncte turistice :
- 1 km de centrul statiunii Eforie Sud
- 1 km de gara din Eforie Sud
- 50 m de plaja
- 1 km de lacul Techirghiol
- 18 km de centrul orasului Constanta
- 26 km de Mangalia

Puncte de interes
- lacul Techirghiol
- Sanatoriul Balnear si de Recuperare Techirghiol

Facilitati copii:
1. Camera dubla:
- 2 adulti + 1 copil (2-6.99 ani) = copilul beneficiaza de gratuitate la cazare cu mic dejun (fara pat suplimentar)
- 2 adulti + 1 copil (7-11.99 ani) = copilul achita 50 % din tariful de cazare cu mic dejun, cu acordare de pat suplimentar
- 2 adulti + 2 copii (2-6.99 ani) = primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare cu mic dejun (fara pat suplimentar), iar al doilea copil beneficiaza de gratuitate la cazare si reducere cu 50% la micul dejun
- 2 adulti + 2 copii (7-11.99 ani) = fiecare copil achita 50% din tariful de cazare cu mic dejun, cu acordarea unui pat suplimentar
- 2 adulti + 2 copii (1 copil 0-6.99 ani + 1 copil 7-11.99 ani) = primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare cu mic dejun, iar al doilea copil achita 50% din tariful de cazare cu mic dejun, cu acordare de pat suplimentar
- 2 adulti + 1 copil (12-17.99 ani) = copilul achita 70% din tariful adultului, cu acordare de pat suplimentar
- 1 adult + 1 copil (2-6.99 ani) = copilul beneficiaza de gratuitate la cazare cu mic dejun (adultul achita camera in regim single)
- 1 adult + 1 copil (7-11.99 ani) = copilul achita 50% din micul dejun (adultul achita camera in regim single)
- 1 adult + 2 copii (2-6.99 ani)= primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare cu mic dejun (fara pat suplimentar), iar al doilea copil beneficiaza de gratuitate la cazare si achita 50% din micul dejun (adultul achita camera in regim single)
- 1 adult + 2 copii (7-11.99 ani) = primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare si o reducere de 50% la micul dejun , iar cel de-al doilea copil achita 50% dintr-un loc de cazare cu mic dejun,cu acordare de pat suplimentar (adultul achita camera in regim single)
- 1 adult + 2 copii (1 copil 2-6.99 lei + 1 copil 7-11.99 ani) = adultul achita camera single , primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare cu mic dejun,iar al doilea copil achita 50% din tariful de mic dejun,fara acordare de pat suplimentar.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parcare
Restaurant