Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUA PARK EFORIE

   Eforie Nord, Romania


Descriere

Program saptamanal:
La Eforie Aqua Park distractia este condimentata de un program artistic desavarsit, cu oameni dedicati si frumosi ce au ca scop sa va faca vacanta pe litoral de neuitat. Dam startul zilnic incepand cu ora 09:00 dansurilor pentru copii, continuam cu un invitat special care ne incanta urechea muzicala, dansuri pentru adulti, zumba in piscina, facepainting pentru cei mici, baloane modelabile si personajele Disney; iar Magicianul scoate din palarie tot ce e mai bun pentru prichindei, incheiand programul la ora 19:00.
TOBOGANE
Mare surpriza a anului 2016 o reprezinta cele doua noi tobogane de ultima generatie prin care Eforie Aqua Park isi doreste sa-si surpinda vizitatorii. Pe langa calitatea materialelor utilizate, fapt ce ne-a consacrat si in anul 2015, cele doua noi tobogane vor reprezenta unul dintre punctele de atractie ale parcului, ajutandu-i pe cei care ne trec pragul sa paseasca intr-o lume a adrenalinei si a distractiei fara margini.
KIDS ZONE
Kids Zone este zona special amenajata pentru prichindei, unde cei mici se pot juca in siguranta in piscina noastra destinata copiilor, ce are o adancime maxima de 60 de cm. Pe langa tobogane, aici se desfasoara pe parcursul zilei diverse programe deosebite dedicate micutilor, printre care: tombole cu premii, concursuri de magie, spectacole de circ si multe surpize inedite.
Anul 2016 aduce cu el posibilitatea de organizarea a unor petreceri private la Eforie Aqua Park. Micutii care aleg sa-si petreaca ziua de nastere alaturi de noi se vor putea bucura de o zona special amenajata pentru ei si de toata atentia personalului nostru angajat, anume pregatit pentru a-i transpune pe cei mici intr-o lume acvatica a povestilor, a magiei si a distractiei fara sfarsit.
De asemenea, in cadrul parcului va fi organizat un loc de joaca pentru copii, unde cei mari vor avea posibilitatea sa-si aduca micutii pentru a-si petrece o zi intraga de distractie si de amuzament, in conditii depline de siguranta alaturi de Eforie Aqua Park.
VIP ZONE
Ofera grupurilor de prieteni, familiilor sau tuturor persoanelor dornice de rasfat, un spatiu intim si o atmosfera relaxata caracterizata de standarde deosebite ale serviciilor si de un design premium.
FOOD ZONE
Incinta dispune de o zonă generoasa de foodcourt, unde va puteti bucura de restaurante tip autoservire, pizzarie, cofetarie, fast food.
Pentru toti cei care isi doresc o incursiune in jurul lumii, Eforie Aqua Park va pune la dispozitie 6 baruri tematice, unde puteti gasi cele mai gustoase racoritoare, ce cu siguranta vor reusi sa satisfaca si cele mai pretentioase papile gustative.

*preturile afisate includ TVA
*biletele cumparate sunt valabile in perioada de functionare a parcului acvatic (18.06-15.09.2016), incepand cu ziua urmatoare achizitionarii lor; intrarea in parcul acvatic Eforie Aqua Park fiind garantata tuturor persoanelor care isi procura un astfel de bilet numai pana in ora 11:00
* accesul in parcul acvatic Eforie Aqua Park se face pe baza voucherului primit online si printat si a buletiului/cartii de identitate a cumparatorului.
* copii sub 3 ani au intrarea gratuita in parc

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.