Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Avari Apartments Al Barsha


Descriere

Descriere: Situat n centrul oraului Deira, hotelul de 4 stele Avari Dubai este amplasat aproape de Turnul cu Ceas i de animata strad Al Rigga. Acesta ofer masaje terapeutice i o piscin n aer liber, pe acoperi. Hotelul Avari Dubai are 3 localuri, care servesc diverse mncruri i buturi. Restaurantul Olive Tree, situat n atriumul hotelului, este deschis 24 de ore pe zi i ofer mese att n regim la carte, ct i n stil de bufet. Printre facilitile pentru petrecerea timpului liber de la Avari se numr un centru de fitness i o saun. Oaspeii se pot relaxa pe un ezlong, pe terasa nsorit.
Atentie: Hotel in care nu se consuma bauturi alcoolice!
Localizare: Hotelul Avari Dubai este la mai puin de 5 km de Aeroportul Internaional Dubai. Staia de metrou Al Rigga i faimosul Dubai Creek sunt la civa pai de hotel.
Facilitati hotel: piscin n aer liber (deschis tot anul), saun, sal de fitness, masaj, karaoke, club de noapte/DJ, bar, mic dejun n camer, restaurant ( la carte), restaurant (bufet), meniuri cu diete speciale (la cerere), Internet wireless gratuit, parcarea privat gratuit la proprietate, room service, nchirieri auto, schimb valutar, camer de bagaje, serviciu de concierge, babysitting/servicii pentru copii, spltorie, curtorie chimic, serviciu de clctorie, fax/copiator, brbier/salon de frumusee, faciliti VIP n camer, seif, camere pentru nefumtori, faciliti pentru persoane cu mobilitate redus, lift, zon pentru fumtori.
Dotari camera: Toate camerele sunt dotate cu aer condiionat, faciliti pentru prepararea de ceai/cafea, TV interactiv cu acces gratuit la internet i un minibar. Fiecare are mobilier modern din lemn de culoare nchis i lenjerie de culoare alb pe paturi. Alte dotari: vedere la oras, TV cu ecran plat, seif, aer condiionat, birou, faciliti de clcat, mochet, du, baie cu cad/dus, usctor de pr, articole de toalet, minibar, fierbtor electric, serviciu de trezire.
Pagina web: www.avari.com/property/avari-dubai

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie