Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VULTURUL PESCAR ( Maliuc - sat Vulturu)


Descriere

La Vulturul Pescar Maliuc se poate ajunge cu cursa navala regulata NAVROM ce pleac de la Tulcea zilnic la 13.30 (retur la 9.30), sau prin transfer cu Caalupa de la Tulcea sau Partizani (cu confirmare prealabila). DeCai exista drum pentru vehicule nu recomandam utilizarea acestui mijloc de transport datorit strii precare a infrastructurii rutiere din zona.
Resortul are o capacitate de cazare de maxim 25 locuri si este compus din:
- 2 vile a cate trei camere (cate 2 camere twin la parter si o camera dubla superioara cu pat matrimonial, canapea extensibila si balcon, la etaj):
- o vila avAend patru camere twin fiecare cu terasa;
- o vila in care la parter se afla receptia unitCaii iar la etaj o camera dubla superioar cu dimensiuni generoase (cca 30 mp), cu un pat matrimonial si canapea extensibila, avand vedere spre bratul Sulina.
Toate camerele dispun de baie proprie cu dus, apa calda permanent, uscator de par, incalzire, plase impotriva insectelor, TV cu ecran plat si programe prin satelit, oferind un spatiu generos si confortabil pentru relaxare si odihna.
Camerele duble superioare avand o suprafata de cca 30 mp, sunt dotate cu aer condiCaionat si minibar si dispun de balcon cu vedere spre curtea interioar cu iaz si piscina.

Oaspetii nostri pot servi masa in restaurantul cu peste 30 de locuri sau pe terasa restaurantului, unde se pot bucura zilnic de un mic dejun suedez variat iar pentru celelalte mese pot comanda a la carte preparate diverse, conform preferinCaelor personale. Barul restaurantului ofer o gama variata de buturi alcoolice si rcoritoare, ceai, cafea si ingheCaat. Pe malul fluviului, la umbra unei btrAene salcii, exista un ponton fix, loc de relaxare si meditaCaie, de unde pot fi admirate superbe apusuri de soare dar si organizate, ad-hoc, partide de pescuit.
Bucataria se bazeaza pe preparate traditionale din peste proaspat, oua si legume din gospodria proprie dar include o varietate de alte produse din vita, pui sau porc ce sunt preparate zilnic, pe baza unor retete tradiCaionale, de buctari cu experienta din partea locului.
Proprietatea dispune de o piscina pentru adulti precum si de spaCaii pentru plaja, sport, joaca si relaxare. Exista de asemenea o sera in care producem majoritatea legumelor folosite in bucatarie precum si un loc imprejmuit in care creCatem cca 30 40 de psri de curte.
In fata proprietaCaii, pe malul Dunarii se afla pontonul principal, unde acosteaza barcile folosite pentru transfer si excursii. In cel mai scurt timp, turiCatii pot ajunge pe canalele Olguta sau Sontea, ori pe lacurile Furtuna, Rotund, Ciobanica, pentru o partida de pescuit sau pentru a admira coloniile de pelicani si lebede.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.