Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Profil: Familii si copii
Situare: Limanul Resort este situat in localitatea Chilia Veche, in partea de nord a Deltei Dunarii, intr-un peisaj uimitor alcatuit in mare parte din specii unicat de copaci, flori, pasari si pesti.
Info: Complexul are o echipa de divertisment si organizeaza seara programe de divertisment. Oaspetii se pot relaxa pe terasa la soare sau la bar si pot folosi facilitatile de gratar. Printre alte facilitati oferite se numara un loc de joaca pentru copii, un lounge si un magazin de cadouri.
Dotari camere : Complexul dispune de 12 camere duble complet echipate, cu un design modern si relaxat inspirat din natura, baie, TV si terasa proprie. Camere twin si matrimoniale, pat suplimentar disponibil,articole de toaleta gratuit, acoperire WI-FI.
Facilitati: Complexul are urmatoarele facilitati precum baie cu cada sau dus, bar, birou de lucru, calcatorie, incalzire centrala, parcare, pardoseala cu mocheta, restaurant, seif, terasa si internet wi-fi, uscator de par, halate si papuci de baie.
Camerele de la Limanul Resort au teras, TV cu ecran plat si baie cu dus si articole de toaleta gratuite. De asemenea, acestea au vedere la piscina.
Complexul are o echipa de divertisment si organizeaza seara programe de divertisment. Oaspetii se pot relaxa pe terasa la soare sau la bar si pot folosi facilitatile de gratar. Printre alte facilitati oferite se numra un loc de joaca pentru copii, un lounge si un magazin de cadouri.
Excursii de pescuit in Delta Dunarii pot fi organizate la cerere.
Animalele de companie sunt acceptate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie