Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GOLDEN ROSE SUITES


Descriere

La doar 250 de metri de plajă, Golden Rose este situat în orașul Kolymbari. Acesta are o piscină în aer liber. Toate unitățile oferă o terasă sau un balcon cu vedere la grădină sau la mare.

Localizare

Hotelul se afla la doar 250 de metri de plajă, Golden Rose este situat în orașul Kolymbari.

Facilitati Hotel

Aer condiționat, camere de familie, grădină, încălzire, transport și depozitare bagaje, camere/facilități pentru persoane cu dizabilități, snack bar, camere izolate fonic, terasă la soare, piscină exterioară, mic dejun în cameră, mic dejun devreme/târziu la cerere, mic dejun la - ambalaje go, ziare și reviste zilnice, prosoape proaspete la cerere, închirieri auto, fax/fotocopiere.

Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu aer condiționat, încălzire, intrare privată, seif, zonă de relaxare, canapea, izolare fonică, podea cu gresie/marmură, dulap, baie, duș, toaletă, uscător de păr, frigider, zonă de luat masa, radio, canale prin satelit, telefon, chicinetă, ustensile de bucătărie, balcon, vedere la grădină, vedere la piscină, vedere la mare, room service 24 de ore pe zi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.